Lilly's warriors της Πάτρας. Μαχητές αγάπης και προσφοράς.


Κάνε το καλό και ριξ’ το στο γυαλό λέει η σοφή παροιμία που προτρέπει σε καλές πράξεις χωρίς ανταμοιβή. Για την πολυάριθμη κοινότητα – οικογένεια θα μπορουσε να χαρακτηριστεί – των Lilly’s warriors Πάτρας, υπάρχει ανταμοιβή. Η δύναμη, η χαρά, η οικονομική αλλά κυρίως ψυχολογική υποστήριξη που προσφέρουν στην δεκατετράχρονη Lilly, για να συνεχίσει τη μάχη της κατά του Καρκίνου.
H 14χρονη Lilly που μάχεται τον καρκίνο έχοντας στο πλάϊ της, τους Lily’s Warriors
 
 
Η Lilly, είναι μία απο τις δύο κόρες του σημαντικού Έλληνα και επιστήμονα της ομογένειας στην Αμερική, Βασίλη Τοξαβίδη. Διεγνώσθηκε πριν απο δύο χρόνια, ότι πάσχει απο μία σπάνια μορφή καρκίνου, την οποία συνεχίζει ακόμα να μάχεται.
Οι συμμαθητές και φίλοι του Βασίλη στην Πάτρα, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, δραστηριοποιήθηκαν αμέσως για να στηρίξουν με πολλαπλούς τρόπους την Lilly και την οικογένεια της.
Δημιούργησαν τη σελίδα Lilly’s warriors στο Facebook. Με τον τρόπο αυτό συνδράμουν οικονομικά στην πολυδάπανη μάχη ζωής που δίνει η κόρη του αγαπημένου τους φίλου. Κορυφαίοι σε αυτή την προσπάθεια, οι συμμαθητές του Βασίλη απο το σχολείο του. Το Πολυκλαδικό Λύκειο Πάτρας. Οι Lilly’s warriors Πάτρας.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα φώτα της δημοσιότητας απλώνονται στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου “Χαρίλαος Τρικούπης” και στο 3ο the bridge experience 2019 που υλοποιείται στη γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης.

Οι Lilly’s warriors θα δώσουν δυναμικό παρόν και στο 3o The Bridge Experience 2019.

Τα βεραμάν μπλουζάκια της Lilly για το 3ο “The Bridge Experience”
Εκεί η κοινότητα των Lilly’s Warriors θα δώσει για άλλη μιά χρονιά δυναμικό παρόν. Με τα βεραμάν μπλουζάκια τους, θα περπατήσουν ή θα τρέξουν στις διαδρομές των 5, 10 και 21 χιλιομέτρων. Θα ιδρώσουν με το νέο σύγχρονο φυλαχτό της πράξης τους, τη φανέλα της Lilly.
Με σκοπό να ανανεώσουν τα αποθέματα θετικής ενέργειας που αποστέλλουν αδιάκοπα στην Lilly. Kι ας βρίσκεται χιλιάδες μίλια μακριά τους. Για να την οπλίσουν με πίστη και αισιοδοξία στον αγώνα ζωής που εκείνη δίνει με απαράμιλη δύναμη.
Όλοι οι συνάνθρωποι μας και κυρίως τα παιδιά, που μάχονται τον καρκίνο είναι ήρωες. Γιατί με αξιοπρέπεια δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα και δικαιούνται την ηθική και ψυχολογική υποστήριξη μας. Με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας να συνδράμει σε αυτή την υπέρτατη μάχη ζωής.

Φέτος και κατόπιν επιθυμίας της Lilly να βοηθήσει και άλλα παιδιά που δίνουν το ίδιο αγώνα ζωής μαζί της, τα έσοδα απο τις πωλήσεις των βεραμάν Lilly’s warriors t-shirts θα στηρίξουν το έργο της ΑΜΚΕ Karkinaki. Ενημέρωση για τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία. Μία πράξη της Lilly που αποδεικνύει για άλλη μιά φορά πως η ανθρώπινη αλληλεγγύη έχει τελικά ανταμοιβή. Όπως υποστηρίζει η Γιάννα Μαυρογιάννη δρομέας και μαραθωνιοδρόμος, ένας απο τους πρωτεργάτες της κοινότητας αλλά και της πρωτοβουλίας για τη συμμετοχή στο the bridge experience, “στην περίπτωση των Lillys warriors Πάτρας, κάθε γραμμάριο ιδρώτα θα μετασχηματίζεται σε ακτίνα ενέργειας και δύναμης για την Lilly και όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη την υποστήριξη μας”.

Οι Lilly’s warriors of Patras επί το έργον!
Το πιο συγκινητικό όμως και ταυτόχρονα αισιόδοξο μήνυμα είναι ότι η ανθρωπιά ζει ακόμα εκεί έξω. Ζει μέσα μας και υπάρχουν πάντα τρόποι για να την εκφράσουμε.  Και τι πιο όμορφο για τη Lilly αλλά και για όλους τους συνανθρώπους μας που αντιμεπωπίζουν ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας, να γνωρίζουν πως στη πιο σημαντική μάχη της ζωής τους, έχουν την αγάπη και την προσφορά ολόκληρης της κοινωνίας και όχι μόνο ενός στενού οικογενειακού ή φιλικού περιβάλλοντος.

Οι Lilly’s warriors Πάτρας με γενναιοδωρία ψυχής και τεράστιο πλούτο συναισθημάτων, κάνουν πράξη το μήνυμα της σοφής ρήσης, πως ο άνθρωπος εκτιμά τον εαυτό του και τους γύρω του στα δύσκολα. Και περιμένουν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019,  όλους όσοι  θελήσουν να συνδράμουν στη αγαθοεργή δράση τους, να διαβούν τη γέφυρα με τον πιο εντυπωσιακό, ανθρώπινο, αλληλλέγγυο και καλοπροαίρετο τρόπο.

Οι Lilly’s warriors of Patras τρέχουν ή βαδίζουν στις διαδρομές του 3ου The Bridge Experience                                                                               για την Lilly Toxavidis και την AMKE Karkinaki.
Αγαπημένοι μας φίλοι έχετε την αγάπη, τον θαυμασμό και την στήριξη όλων μας στο KidsHub. Καλόν αγώνα και ας ευχηθούμε η προσπάθεια σας να βρει συνεχιστές σε ολόκληρη τη χώρα. Το έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου