Το πρωτοσέλιδο της Sport για το κάζο της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε το Champions League χάνοντας 4-0 από την Λίβερπουλ και η καταλανική "Sport" αφιέρωσε ένα πολύ σκληρό πρωτοσέλιδο στην ομάδα του Βαλβέρδε.










Τετάρτη 1 Μαΐου 2019. Η Μπαρτσελόνα
 θριάμβευσε με 3-0 επί της Λίβερπουλ στο "Καμπ Νόου" στον πρώτο ημιτελικό Champions League των δύο ομάδων χάρη σε μία εκπληκτική ποδοσφαιρική ραψωδία που συνέθεσε ο Λιονέλ Μέσι και την επόμενη ημέρα η καταλανική Sport δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

"Nτελίριο", ήταν ο σχετικός τίτλος που συνόδευε την πανηγυρική φωτογραφία, με τους Μέσι, Σουάρες, Βιδάλ και Άλμπα σε πρώτο πλάνο, με την εφημερίδα να προσθέτει: "Η Μπάρτσα είναι με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Champions League χάρη στο τεράστιο παιχνίδι του Μέσι".

 
Μία εβδομάδα μετά, τίποτα δεν θυμίζει εκείνο το πανηγυρικό κλίμα, με την "Sport" να μην αντέχει το κάζο που υπέστη η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε χάνοντας με 4-0 από την Λίβερπουλ και γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τον τελικό του Champions League και να κυκλοφορεί την Τετάρτη (8/5) με μαύρο πρωτοσέλιδο, χωρίς φωτογραφία!
"Η μεγαλύτερη γελοιοποίηση της ιστορίας", αναφέρει ο τίτλος, με την "Sport" να προσθέτει στο εξώφυλλό της: "Η Μπάρτσα έγραψε την πιο μαύρη σελίδα καθώς αποκλείστηκε με τρόπο ασυγχώρητο στο Άνφιλντ.
Όπως συνέβη και κόντρα στην Ρόμα, η ομάδα του Βαλβέρδε δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το αβαντάζ από το πρώτο ματς και το τέταρτο γκολ τους διέλυσε όλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου