Ο Προμηθέας παίζει σήμερα (19.30) εκτός έδρας με τον ΠΑΟ στην πρεμιέρα των τελικών

Έχοντας κάνει ήδη υπέρβαση η ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (19.30) εκτός έδρας το ΠΑΟ στον 1ο τελικό της basket league με την πατρινή ομάδα να έχει γράψει ήδη ιστορία 
ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ: «ΦΑΒΟΡΙ Ο ΠΑΟ, ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ»
Δηλώσεις για τον σημερινό τελικό στο ΟΑΚΑ έκανε ο Λεωνίδας Κασελάκης στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στο Διαδίκτυο Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του 29χρονου ολ αράουντ φόργουορντ έχουν ως εξής:






 «Καταρχήν, είμαστε όλοι χαρούμενοι και περήφανοι που θα παίξουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Είναι μια ιστορική επιτυχία για τον Προμηθέα, αλλά και κάτι πρωτόγνωρο, ταυτόχρονα, για το μπάσκετ της επαρχίας. Για μένα προσωπικά, είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που θα αγωνιστώ σε τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Ξεπεράσαμε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ και αυτό κάνει ακόμη μεγαλύτερη την επιτυχία μας. Ο Προμηθέας είναι ένας σπουδαίος Οργανισμός και είμαι περήφανος που είμαι μέλος του.Από αύριο (σ. Δευτέρα 10/6) μπαίνουμε στη μάχη των τελικών. Αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλο γεγονός και για τον Προμηθέα και για όλη την πόλη της Πάτρας. Είναι μια ευκαιρία να ευχαριστηθούμε μια τέτοια σειρά αγώνων. Ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρα το φαβορί. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ που μας αρέσει και το οποίο μας έφερε εδώ που μας έφερε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί πρώτα από όλα για τους ίδιους τους εαυτούς μας και για την ομάδα μας».
Στην αποστολή θα βρίσκονται οι εξής: Σαλούστρος, Κατσιβέλης, Κασελάκης, Τσαϊρέλης, Χολ, Γκίκας, Μπράουν, Παρκς, Μέιερ, Γερομιχαλός, Έλλις και Λίποβι. 
ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου