ΠΑΤΡΑ : ΔΕΛΤΑ 360 FASHION SHOW 2019- επίδειξη μόδας

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στην Πάτρα το DELTA 360 FashionShow 2019για την ανάδειξη του έργου της Σχολής Μόδας & Ομορφιάς του μεγάλου εκπαιδευτικού ομίλου!
Οι σπουδαστές και σπουδάστριες των ειδικοτήτων Σχεδίου Μόδας, Αισθητικής και Κομμωτικής απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων που κατέκλυσαν την πλατεία Τριών Συμμάχων στο κέντρο της πόλης!
Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η λαμπερή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία συνεχάρη τους σπουδαστές για το έργο τους και τους ευχήθηκε μια επιτυχημένη καριέρα!








































Κατά τη διάρκεια της επίδειξης παρουσιάστηκαν οι εντυπωσιακές δημιουργίες των σπουδαστών Σχεδίου Μόδας από την Πάτρα και τα Ιωάννινα με θέμα την Αρχαία Ελλάδα. Οι σπουδαστές και σπουδάστριες εμπνεύστηκαν από την Αρχαία Ελληνική ιστορία και τη Μυθολογία και παρουσίασαν ένα άρτιο αποτέλεσμα που κέρδισε τις εντυπώσεις!
Τοmakeupκαιτοhairstylingτων μοντέλων επιμελήθηκαν οι σπουδαστές και σπουδάστριες των τμημάτων Αισθητικής και Κομμωτικής αντίστοιχα εκφράζοντας με τον καλύτερο τρόπο το θέμα του show!
Η έναρξη του showεπεφύλασσε ένα εντυπωσιακό happening κομμωτικής με τους κομμωτές να αποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο μια extremeεκδοχή κομμώσεων εμπνευσμένων από την Αρχαία Ελλάδα!
Οι σπουδαστές του τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων και Bartending επιμελήθηκαν για την βραδιά ένα ξεχωριστό cocktail με βασικό υλικό τον οίνο Μοσχάτο από την PatraikiWines.
Με τη σειρά της, η συνεργαζόμενη σχολή χορού DanceportHallτης κυρίας Διονυσίας Σουλελέ παρουσίασε μια χορογραφία διαγωνιστικού επιπέδου, RumbaInternationalLatin, η οποία έχει διακριθεί σε διεθνή διαγωνισμό χορού!
Πρόκειται για το δεύτερο από μια σειρά τριών ΔΕΛΤΑ 360 FashionShowς, που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360 με πρώτο αυτό της Θεσσαλονίκης που έχει ήδη διεξαχθεί και επόμενο το FashionShowπου ετοιμάζεται πυρετωδώς στα Ιωάννινα!
Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα εδώ: ….
Add caption

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου