ΠΑΤΡΑ : 40 ferrari στην πόλη


Τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα της Ferrari θα κατακλύσουν  την αχαϊκή πρωτεύουσα για δύο μέρες (το Σάββατο 15 στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στο Μώλο Αγ. Νικολάου του παλιού λιμανιού).


Το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, «Passione Rossa» θα γιορτάσει τα 20 χρόνια ίδρυσης του με διάφορες εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ιταλίας και της Ευρώπης.
Στην Ελλάδα το Club παραυρέθηκε για την πρώτη φορά στην περιφερειακή πρωτεύουσα της Δυτικής Ελλάδας, με τουλάχιστον 40 αυτοκίνητα, μια συγκέντρωση αυτοκινήτων που αναμφίβολα αποτελεί την μεγαλύτερη στην Ελλάδα μέχρι σήμερα.
Με αφορμή την πολύ σημαντική εκδήλωση αυτή, την άφιξη της Passiona Rossa Ferrari, που αντίστοιχη της δεν έχει ξαναγίνει στη πόλη μας και γενικότερα στην Πελοπόννησο.
Ο κ. Καλλέργης τόνισε τα σημαντικά οφέλη για την Πάτρα και την χώρα μας συλλογικά, σε σχέση με την άφιξη του μεγαλύτερου Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, «PassioneRossa», οι οποίοι θα γιορτάσουν τα 20 χρόνια ίδρυσης τους, με τουλάχιστον 40 αυτοκίνητα, χαρακτήρισε ως μηχανολογικό επίτευγμα με διαχρονική αξία τέχνης την Ferrari και ζήτησε, επίσης, τη συνδρομή όλων των εμπλεκομένων φορέων, ώστε η Πάτρα να γίνει πιο εξωστρεφής και με ανοιχτό πνεύμα προς ανάλογες προτάσεις.
«Μακάρι να έχουμε εξωστρέφεια και ανάπτυξη, γιατί είναι αυτό που ζητάμε αυτοί τη στιγμή ως Έλληνες» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καλλέργης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου