Η Αχαΐα στην πρώτη θέση με υπογραφή Κυριάκου Μητσοτάκη!

«Η Αχαΐα θα είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια της επόμενης εποχής και όσοι ακόμα πιστεύουν ότι υπάρχουν τσιφλίκια και κάστρα ας… ξεπεζέψουν. Αρκετό κακό έκαναν με τον ψευτοπροοδευτισμό τους σε έναν τόπο μεγάλων δυνατοτήτων. Η Αχαΐα δεν θα χάσει ένα ακόμα τρένο ανάπτυξης. Και αυτό το υπογράφουμε όλοι στη Νέα Δημοκρατία, με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη» δήλωσε ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ιάσονας Φωτήλας, μετά την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουνίου 2019, στην Αχάϊα Κλάους.



Ο κ. Φωτήλας, πρόσθεσε ότι η απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αχαΐας, ισοδυναμεί με «πολιτικό σεισμό τεκτονικών διαστάσεων» για όλη τη χώρα που αποτυπώνει αφενός το πραγματικό ενδιαφέρον του για την περιοχή και αφετέρου τη διάθεσή του να αλλάξει οριστικά τον πολιτικό χάρτη στην Ελλάδα.
«Η Αχαΐα θα βάλει ανεξίτηλο αποτύπωμα στη νέα διακυβέρνηση και αυτό αποτελεί τη μεγάλη μας ευθύνη, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο ίδιος ο στρατηγός μπαίνει μπροστά…» κατέληξε ο κ. Φωτήλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου