ΠΑΤΡΑ : Εντός των ημερών η «καμπάνα» της ΚΕΔ για τη βίλα Πελετίδη;

ΕΒΓΑΛΕ ΕΙΔΗΣΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΚΕΑΝΑ
  Λίγο χρόνο ζήτησε ο Διευθυντής της Κτηματικής Υπηρεσίας και θα κάνει γνωστή την απόφασή του για την τύχη των αυθαιρεσιών και των παρανομιών της βίλας του δημάρχου Κώστα Πελετίδη στ’ Αραχωβίτικα!
Ο σύντομος χρονικός προσδιορισμός προέκυψε μετά την συνάντηση του Διευθυντή με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, με την ευκαιρία της παρουσίας του τελευταίου στην κινητοποίηση και της συμπαράστασής του στα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ.

Οι καταστηματάρχες, ως γνωστόν, «στρατοπέδευσαν» έξω από τα γραφεία της Κτηματικής Υπηρεσίας και διαμαρτυρήθηκαν για την απόρριψη, από την ΚΕΔ, της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου να καταβάλουν τέλος 5 ευρώ ανά τετραγωνικό για τα τραπεζοκαθίσματά τους.

Ο Νίκος Νικολόπουλος βρέθηκε στο πλευρό των καταστηματαρχών χαρακτηρίζοντας απόλυτα δίκαιο το αίτημά τους και μάλιστα τόνισε ότι είναι αδιανόητη η οποιαδήποτε επιβολή προστίμου.

Ταυτόχρονα, ο ανεξάρτητος βουλευτής επισήμανε ότι είναι άδικο να ταλαιπωρούνται οι καταστηματάρχες και να υποχρεώνονται εντός 10ημέρου να «ξηλώσουν» ή και να γκρεμίσουν εγκαταστάσεις και να «στείλουν» στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους, σε εφαρμογή του νέου νόμου, αλλά την ίδια στιγμή να παραμένουν άθικτες οι αυθαιρεσίες της βίλας Πελετίδη.

Στο σημείο αυτό εντάσσεται και το ερώτημα του Νίκου Νικολόπουλου προς τον Διευθυντή της Κτηματικής Υπηρεσίας και η καταγεγραμμένη απάντηση του τελευταίου ότι εντός ολίγου χρονικού διαστήματος θα γνωστοποιηθεί η απόφαση της ΚΕΔ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου