ΗΛΕΙΑ : "Ως κόρη οφθαλμού να προστατευθεί η Κουρούτα μας "

Η Κουρούτα, είναι εδώ και δεκαετίες σημείο αναφοράς, όχι μόνο της Βόρειας Ηλείας, αλλά ολόκληρου του νομού μας. Η μαγευτική χρυσή αμμουδιά της και τα καταγάλανα νερά του Ιονίου, έφερναν και φέρνουν επισκέπτες από όλη τη χώρα στην περιοχή μας.
Είναι δε τέτοια η αναγνωρισιμότητα της που κάποιοι την είχαν πει «Μύκονο της Πελοποννήσου». Αυτό τι θησαυρό οφείλουμε όλοι να προστατεύσουμε ως κόρη οφθαλμού. Λέγοντας όλοι εννοούμε πρώτα τους αιρετούς όχι μόνο του δήμου Ήλιδας, όπου διοικητικά ανήκει η περιοχή αλλά και των όμορων δήμων και βέβαια όλων εμάς που χαιρόμαστε την μοναδική αυτή παραλία.
Είναι τουλάχιστον απαράδεκτες οι χθεσινες εικόνες (Κυριακή 23 Ιουνίου) όπου η θάλασσα γέμισε με βρωμιές και είχε σαν αποτέλεσμα να αδειάσει η παραλία σε λίγη ώρα. Όπως μαθαίνουμε στην περιοχή έφτασε και το Λιμενικό, προκειμένου να συλλέξει δείγματα από το νερό για να διαπιστωθεί από πού προήλθε η μόλυνση. Η Κουρούτα θα πρέπει να προστατευθεί και όλοι μας να αναλάβουμε αυτή την ευθύνη.πηγη : Ήλιδα Κάμπος News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου