ΠΑΤΡΑ : Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Θα μιλήσει για την Οικονομία

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες της Νέας Δημοκρατίας, για τη σημερινή επίσκεψη του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα.

Ο κ. Μητσοτάκης το βράδυ θα μιλήσει στην Achaia Clauss σε συγκεκριμένο αριθμό προσκεκλημένων - κυρίως εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων - καθώς σκοπός είναι η μεταφορά στοχευμένων μηνυμάτων στο ευρύ κοινωνικό πεδίο. Η απόφαση της ηγεσίας είναι να ξεφύγει από τις καθιερωμένες ανοιχτές συγκεντρώσεις και με κεντρικό πρόσωπο τον Κ. Μητσοτάκη να αναδειχθεί ο κυβερνητικός σχεδιασμός και να εμπλουτιστεί ο προγραμματικός λόγος της ΝΔ μέσα από το λόγο των πολιτών.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΔΕ Ν.Δ ΑΧΑΙΑΣ
Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα που θα αφορά την οικονομία και την ανάπτυξη θα είναι μια βαρυσήμαντη ομιλία, μια μνημειώδης ομιλία θα έλεγα.


 Στην ομιλία αυτή ο πρόεδρος θα ανοίξει τη βεντάλια του οικονομικού προγράμματος που θα εφαρμόσει την επόμενη μέρα, στην Ελλάδα της Νέας Εποχής. Είμαι βέβαιος ότι η ομιλία αυτή θα αποτελεί σημείο αναφοράς για οικονομικά θέματα. Θα αναφέρονται σ' αυτήν ως την "ομιλία της Πάτρας" σε αντιστοιχία με εξαγγελίες οικονομικών προγραμμάτων στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ή και παλαιότερα το "Ζάππειο". Εκφράζω την βεβαιότητα ότι το "πρόγραμμα της Πάτρας" θα είναι απολύτως αξιόπιστο,  εντελώς ρεαλιστικό και εν τέλει πλήρως εφαρμόσιμο. Έχουν προσκληθεί επιχειρηματίες, τοπικοί οικονομικοί παράγοντες, λογιστές. Η ομιλία θα είναι ανοιχτή στους οπαδούς και φίλους της παράταξης. Με τον ερχομό του στην Πάτρα θα λάβει υπόσχεση ζωής, ότι την επόμενη φορά - όποτε κι αν είναι αυτή - θα επισκεφθεί ένα καταγάλανο νομό. Ένα γαλάζιο νομό, σαν το γαλάζιο τ' ουρανού.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε.  Ν.Δ.  ΑΧΑΪΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου