H DUR, η αγαπημένη εταιρεία ανδρικής ένδυσης με πορεία που ξεπερνά το μισό αιώνα, καλωσορίζει το νέο της κατάστημα στην ιστορική Στοά Νικολούδη, στο κέντρο της Αθήνας, αποδεικνύοντας τη δυναμική παρουσία της στην αγορά και επεκτείνοντας περαιτέρω το δίκτυο της. 
Το άνοιγμα του νέου καταστήματος της εταιρείας στη Στοά Νικολούδη ήρθε λίγους μήνες μετά τη λειτουργία δυο νέων καταστημάτων, στη Νέα Ιωνία αλλά και στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Κριεζώτου και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ανάπτυξης του δικτύου της DUR στο λεκανοπέδιο της Αττικής, με στόχο την αμεσότερη εξυπηρέτηση του ανδρικού κοινού.   


Για ακόμα μια χρονιά, η DUR ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και στη θερμή ανταπόκριση του κόσμου και με γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής  προσφέρει επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε ενδυματολογικό ύφος και κάνουν τον άνδρα να ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του κάθε στιγμή της ημέρας.  
Το νέο κατάστημα της DUR ξεχωρίζει για τη μοναδική ατμόσφαιρα, το εντυπωσιακό design και την ιδιαίτερη εμπειρία που μπορούν να λάβουν οι επισκέπτες του. Μια σύντομη βόλτα στην ιστορική Στοά Νικολούδη θα κερδίσει τις θετικές εντυπώσεις σου. 
Εντοπίστε σήμερα το πλησιέστερο σε σας κατάστημα DUR ή περιηγηθείτε στο ανανεωμένο e-shop:  www.dur.gr και ανακαλύψτε τις κολεξιόν που συνδυάζουν το επώνυμο brand, το design και την ποιότητα, στην πιο συμφέρουσα τιμή.