ΠΑΤΡΑ : OI COMPETITION MANAGERS ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ


H Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 ανακοινώνει την πρόσληψη των Τομεαρχών των 11 αθλημάτων (CompetitionManagers) των Αγώνων της. Πρόκειται για στελέχη με ιδιαίτερα υψηλή εμπειρία στο άθλημά τους και την οργάνωση των αγωνιστικών του εκδηλώσεων, κάποιοι εκ των οποίων, μάλιστα, είναι και εν ενεργεία αθλητές, όπως οι  Νίκος Γκουντούλας (Παράκτια Κωπηλασία) και Γρηγόρης Σκουλαρίκης (Aquathlon).
Οι τομεάρχες των αθλημάτων των ΙΙ Μεσογειακών Αγώνων Πάτρα 2019: 

BEACH SOCCERΆγγελος Δανιήλ, Τόλης Ματσαρίδης (Αναπλ.)
BEACH VOLLEYBALLΝίκος Σοφιανός,Αλέκος Παρασκευόπουλος (Αναπλ.)
BEACH HANDBALLΓιώργος Μπεμπέτσος,Γιάννης Μεϊμαρίδης (Αναπλ.)
BEACH TENNISΆρτεμις Θεοδωροπούλου
ΠΑΛΗ ΑΜΜΟΥ -BEACHWRESTLINGΓιώργος Καράμπελας
AQUATHLONΓρηγόρης Σκουλαρίκης
ΩΚΕΑΝΙΟ ΚΑΓΙΑΚ -CANOEOCEANRACINGΓεωργία Γρίβα
ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ- ROWINGBEACHSPRINTΝίκος Γκουντούλας
ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙWATERSKIINGΔήμος Αλεξόπουλος
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ-OPENWATERSWIMMINGΝίκος Βασιλείου
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ-FINSWIMMINGΝίκος Βασιλείου

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ, ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΤΡΕΜΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Υπενθυμίζεται ότι αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν στην Πάτρα τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής (CoordinatorCommittee) της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), οι Τεχνικοί Επιτετραμμένοι των διεθνών Ομοσπονδιών των 11 αθλημάτων  που θα διεξαχθούν στους  Αγώνες, καθώς και οι αρχηγοί των αποστολών (ChefsDeMissions) των 25 χωρών που θα λάβουν μέρος στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους  που θα διεξαχθούν από 25-31 Αυγούστου 2019.

  Αναλυτικά,  Τρίτη  4 Ιουνίου στις 10:30 προγραμματισμένη στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής η νέα επιθεώρηση της προετοιμασίας της διοργάνωσης από τη Συντονιστική Επιτροπή (CoCom) της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ).  Επίσης, από  Τρίτη 4 έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί επίσημη επίσκεψη των Τεχνικών Επιτετραμμένων των διεθνών Ομοσπονδιών των 11 αθλημάτων των Αγώνων. Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο “PatrasPalace” οι κληρώσεις των τουρνουά του BeachHandball και του BeachSoccer  στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους.
Την Τετάρτη 5, την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Ιουνίου θα βρεθούν στην Πάτρα οι αρχηγοί των αποστολών που θα λάβουν μέρος στους Αγώνες για ενημερωτικές συναντήσεις με τα στελέχη και τους ειδικούς της Οργανωτικής Επιτροπής. Πρόκειται επί της ουσίας για ένα ενημερωτικό σεμινάριο που θα γίνει στους αρχηγούς των ξένων αποστολών σε όλα τα θέματα που τους αφορούν και θα πρέπει να γνωρίζουν εν όψει των Αγώνων.
·         Οι κληρώσεις του BeachHandball και του BeachSoccerτην Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 19:00 θα είναι ανοιχτές για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι από τις 18:30, θα μπορούν να έχουν και ενημέρωση συνολικά για όλη τη δραστηριότητα του τριημέρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου