ΠΑΤΡΑ : ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ . Το νικηφόρο αποτέλεσμα της 7 Ιουλίου δικαιώνει την σκληρή δουλειά μας για μια καλύτερη Ελλάδα

Πολλές φορές όσα λόγια και αν χρησιμοποιήσεις δεν μπορείς να περιγράψεις με ακρίβεια τα συναισθήματά που γεννιούνται μέσα σου. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω, είναι μέσα από αυτή την ευχαριστήρια επιστολή να σας εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη. Να ευχαριστήσω τον καθένα και την καθεμιά σας, ξεχωριστά  για τον αγώνα που δώσατε καθένας και καθεμία απ' το δικό του μετερίζι την ημέρα των εκλογών της 7 Ιουλίου,  καθώς και κατά την διάρκεια  ολόκληρης  της προεκλογικής περιόδου.

Το νικηφόρο αποτέλεσμα της αναμέτρησης της 7 Ιουλίου δικαιώνει την σκληρή δουλειά μας για μια καλύτερη Ελλάδα, με ανάπτυξη, ασφάλεια, αξιοκρατία, δικαιοσύνη και πολιτικό ήθος. 
Να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλες και όλους όσους στελέχωσαν το ψηφοδέλτιό μας και εκλέχτηκαν βουλευτές και ιδιαίτερα όσους δεν κατάφεραν να εκλεγούν στην συγκεγκριμένη εκλογική αναμέτρηση.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη και τους φίλους του κόσμου κόμματος μας που προσήλθαν στην σκάλες και δεν θα με την ψήφο τους και όχι μόνο την μεγάλη νίκη στην αγαπημένη μας παράταξη.  Τους εθελοντές εκλογικούς αντιπροσώπους μας που μόχθησαν επί ώρες και διασφάλισαν τις λεπτομέρειες του Νικηφόρου αποτελέσματος. 
Στέλνουμε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω και όλους εκείνους που βοήθησαν ποικιλότροπα και με κάθε μέσο, όπως στη λειτουργία του περιπτέρου μας και του πρότυπου εκλογικού μας κέντρου.
Έχει αρχίσει ήδη το ταξίδι στο οποίο θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί με όλους τους  έλληνες και καπετάνιο τον αρχηγό μας, γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα για την Αχαΐα και την Ελλάδα που αγαπάμε.
Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ
Dr ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου