ΠΑΤΡΑ :Η νέα Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων


«Δεν υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν μόνο λύσεις, προκειμένου εκείνη η εβδομάδα, στο τέλος Αυγούστου, να μείνει αξέχαστη» τονίζει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" με αποκλειστικό θέμα τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας. Επισημαίνει ότι τα κονδύλια για τη διοργάνωση είναι εγκεκριμένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει «έλλειψη ελέγχου» και απώλεια της «διαφάνειας», επειδή ο χρόνος πιέζει. «Δεν έχει κανένα νόημα να κοιτάς πίσω και να μέμφεσαι τους 
 
"προηγούμενους". Σημασία έχει να σηκώνεις τα μανίκια για να προλάβεις τον χρόνο που εξαντλείται και να βρίσκεις λύσεις…» μας είπε ο υφυπουργός και μας αποκαλύπτει τη νέα σύνθεση της Οργανωτικής Επιτροπής.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες εκδίδεται το ΦΕΚ με τις αρμοδιότητές μου και η πρώτη απόφαση, που θα υπογράψω, θα είναι η νέα Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων.
Ο κ.Αυγενάκης κάνει γνωστό  ότι πρόεδρός της θα είναι ο ιατρός και πρώην υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας, Νίκος Παπαδημάτος, αντιπρόεδρος ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Δούρος, γραμματέας ο πολιτικός μηχανικός Γεώργιος Ρόδης και μέλη της, ο οικονομολόγος Αθανάσιος Κούστας, ο ιατρός Ανδρέας Μαζαράκης, ο πολιτικός μηχανικός Γεώργιος Ζησιμάτος, ο δρ. πολιτικός μηχανικός Αριστείδης Ασημακόπουλος, ο διεθνής διαιτητής του πόλο Μιχάλης Κουρέτας, ο project manager Ηλίας Δαλαϊνας, ο εκπρόσωπος του Δήμου Πατρέων Παναγιώτης (Τάκης) Πετρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Κωνσταντίνος Καρπέτας, το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Γεώργιος Καραμπέτσος και ο επιχειρηματίας Κώστας Πιστιόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου