ΖΑΚΥΝΘΟΣ : Στο σπίτι του ο πατροκτόνος -«Σκέφτομαι να φύγω από το νησί»

Στην σπίτι του στη Ζάκυνθο βρίσκεται πλέον ο 27χρονος πατροκτόνος, ο οποίος το 2018 σκότωσε τον πατέρα του με καραμπίνα μη μπορώντας να αντέξει άλλο την κακοποίηση που δεχόταν ο ίδιος και τα μικρότερα αδέλφια του.Εκεί, μετά την αποφυλάκισή του, τον περίμενε η μητέρα του η οποία τον υποδέχθηκε πίσω με μια αγκαλιά. «Μέτραγα τις ώρες, τις μέρες για να τον πάρω στην αγκαλιά μου ξανά, να τον πάω στο σπίτι μας», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα του 27χρονου από τη Ζάκυνθο στην κάμερα του Star. «Εχω την αγωνία (σ.σ για το Εφετείο) αλλά πιστεύω η Δικαιοσύνη θα πράξει το σωστό», σημειώνει.
Πατροκτόνος Ζακύνθου: «Σκέφτομαι να φύγω από την Ζάκυνθο»


«Για αρχή δε θα φύγω, στην πορεία όμως το σκέφτομαι. Εύχομαι να διαγράψω όλα αυτά που έχουν γίνει, αυτά τα 27 χρόνια μαρτυρίου. Να ξεκινήσω κάτι καλό για τον εαυτό μου» λέει μετά την αποφυλάκισή του ο Αλέξης, προσθέτοντας ότι την επόμενη μέρα συνειδητοποίησε ότι ήταν ελεύθερος.

«Βγήκε ο Αλέξης, είναι ελεύθερος και κοιτάμε μόνο αυτό. Θα τον στηρίξουμε ακόμη πιο πολύ μέχρι να βρούμε τα πατήματά του, σε κανονικούς ρυθμούς ζωής» λέει ο αδερφός του 27χρονου, Τάσος.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου