ΠΑΤΡΑ : Δήλωση προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής κ. Νίκου Παπαδημάτου


Στην τελευταία συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, πριν την επίσημη έναρξη της Κυριακής 25//8/2019, ελήφθησαν οι τελικές αποφάσεις για  όλες τις εκκρεμότητες ( διαγωνισμοί, προκηρύξεις ενδιαφέροντος κλπ ).
Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο πρόεδρος κ. Νίκος Παπαδημάτος προέβη στην ακόλουθη δήλωση :
«Με απόλυτα επαγγελματική δουλειά, αίσθημα ευθύνης, ενθουσιασμό και πίστη στις δυνάμεις μας, η Οργανωτική Επιτροπή τα στελέχη, το έμμισθο προσωπικό, οι εθελοντές, ο Δήμος και όλοι οι φορείς της πόλης μας, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε σε μία εβδομάδα την μεγάλη αθλητική γιορτή της Μεσογείου.

Καλώ όλους του πολίτες της Πάτρας να συμπορευτούν μαζί μας, ώστε να κερδίσουμε το μεγάλο Εθνικό στοίχημα της επιστροφής της Ελλάδος στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.
Για δέκα μέρες η πόλη μας θα φιλοξενήσει επισήμους, αθλητές, συνοδούς ( περίπου 2000) και φιλάθλους, από 26 κράτη της Μεσογείου, διαφορετικών εθνικών, θρησκευτικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών.
Η Πάτρα παραδοσιακά είναι γνωστή και για τα φιλόξενα αισθήματα της, τα οποία  θα φροντίσουμε να δείξουμε και πάλι σ’ όλη την Μεσόγειο, σ’ όλο τον κόσμο .
Ας δώσουμε ΟΛΟΙ τον καλύτερο εαυτό μας, παραμερίζοντας τυχόν μικρές αλλαγές της καθημερινότητας μας, λόγω της έλευσης μεγάλου αριθμού επισκεπτών και των απαιτήσεων μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης. Η λήξη των Αγώνων να έχει θετικό πρόσημο στις ξένες αποστολές για την Πάτρα.
Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε !!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου