ΑΙΓΙΟΝ: Λιποθύμησε η συνοδηγός του έφεδρου αξιωματικού μετά το τροχαίο

Τι υποστήριξε στην κατάθεσή της η 20χρονη
Σοκαρισμένη είναι ακόμα η τοπική κοινωνία των Καμαρών Αιγίου μετά το τροχαίο δυστύχημα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής και τον θάνατο της 67χρονης γυναίκας και του ενός έτους εγγονού της. 
Τα στοιχεία που ήρθαν, στη δημοσιότητα είναι αποκαλυπτικά. Μία κοπέλα φαίνεται να είναι κλειδί στην υπόθεση του τροχαίου και της εγκατάλειψης των θυμάτων. Ο 28χρονος οδηγός και έφεδρος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού είχε και συνεπιβάτιδα, μία 20χρονη κοπέλα. 




Πληροφορίες που μεταδόθηκαν στον ΑΝΤ1 λένε ότι τη στιγμή που έγινε το τροχαίο και το καροτσάκι του μωρού να εκσφενδονίστηκε, η συνεπιβάτιδα λιποθύμησε. 
Στην κατάθεσή της στην αστυνομία, υποστήριξε πως μετά το τροχαίο και ο οδηγός ήταν σε κατάσταση σοκ, γι’ αυτό κι έφυγε από τον τόπο της τραγωδίας. Μάρτυρας είπε πως η κοπέλα λιποθύμησε και ο 28χρονος την άφησε στο σπίτι της. Αφότου έφυγε από το αυτοκίνητό του, δεν ξέρει τι έγινε. Οι πληροφορίες λένε πως οι δυο τους νωρίτερα διασκέδαζαν σε παραλιακό μαγαζί του Αιγίου.
Την ίδια ώρα, σοκαρισμένοι είναι οι γονείς του βρέφους, που έφυγε τόσο βίαια από τη ζωή. Μάλιστα, φέρονται να προσπαθούσαν χρόνια να αποκτήσουν μωρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου