ΠΑΤΡΑ : Χρήστος Πατούχας Η άποψη μας για τους Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες


Την άποψη μας για τους Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες, για τον σχεδιασμό, την υποψία σκανδάλων στην διαχείριση, τον εμπαιγμό της πόλης ως προς τις υποσχέσεις, την έχουμε εκφράσει κατά καιρούς. Και με παρεμβάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και με δημόσιες ανακοινώσεις μας.
Δεν αποδεχθήκαμε ποτέ τις δηλώσεις στελεχών της προηγούμενης Κυβέρνησης, «για την επιστροφή στην κανονικότητα», εδώ και έναν τουλάχιστον χρόνο είχαμε την απόλυτη βεβαιότητα, ότι τίποτα δεν θα μείνει στην πόλη μετά τους αγώνες.

Στις 5 του παρελθόντος Μαρτίου, δώσαμε στην δημοσιότητα συνολική τοποθέτηση μας. Καλέσαμε την Δημοτική Αρχή από τότε να αποσύρει τον εκπρόσωπο της από την Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων. Για να αναδείξει την διαφωνία της πόλης στο φιάσκο, την προχειρότητα, τις πτυσσόμενες κατασκευές, την διαφαινόμενη κατασπατάληση των δημόσιων πόρων.
Δεν διαφωνούμε με τις χθεσινές ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής. Διαφωνούμε με την καθυστέρηση, την ανοχή, την συγκάλυψη των ευθυνών σε όλο το διάστημα της απραξίας κατά την δήθεν προετοιμασία.
Η Ανυπότακτη Πολιτεία, ούτως ή άλλως, δεν θα παρίστατο σε καμιά φιέστα υποκρισίας και συγκάλυψης ευθυνών. Θα περιμένουμε να κρίνουμε τον επίσημο απολογισμό των διοργανωτών. Αν επιδείξουν την τόλμη να αναλάβουν με θάρρος τις ευθύνες. Από την ανάθεση των αγώνων μέχρι σήμερα. Από όλους όσους έχουν εμπλακεί μέχρι τώρα.
Το Γραφείο Τύπου της Ανυπότακτης Πολιτείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου