Βεβαίως οι τοπικές-δημοτικές Αρχές της Μυκόνου, αλλά και η αστυνομία κοιμούνται ύπνο βαθύ...
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.







Τα περίφημα κλειστά πάρτι της Μυκόνου, πλέον δεν γίνονται μόνο σε clubs, ούτε μόνο σε ιδιωτικά σκάφη, όπως πρόσφατα γράφτηκε στον Τύπο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr πασίγνωστοι επιχειρηματίες, μόδιστροι και άνθρωποι της showbiz αγοράζουν πανάκριβες βίλες με πισίνες.
Στη συνέχεια διοργανώνουν πριβέ πάρτι για όλα τα γούστα και μέσα σε λίγες ημέρες, όχι μόνο έχουν κάνει απόσβεση της αγοράς, εξοικονομώντας τεράστια κέρδη.
Πώς;
Από τις αστρονομικές τιμές των εισιτηρίων συμμετοχής στα πάρτι της κολάσεως. Πάνω από 1.000 με 1.500 ευρώ στοιχίζει η είσοδος κατ' άτομο σε αυτά τα πάρτι.


Ο γνωστός μόδιστρος και το real estate

Πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας έχει ήδη αγοράσει τουλάχιστον 10 υπερπολυτελή ακίνητα στη Μύκονο τα οποία νοικιάζει δήθεν για κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμους και βαπτίσια.
Στις βίλες αυτές διοργανώνονται κλειστά πάρτι, στα οποία συγκεντρώνονται «βαριά πορτοφόλια» που αναζητούν τα πάντα. Στη συνέχεια καλούνται διάφορες wannabe μοντέλες που πηγαίνουν για ένα μικρό «μεροκάματο» και κάτω από τα μάτια των αρχών γίνονται Σόδομα και Γόμορα.
Οι ενδιαφερόμενοι πληρώνουν αδρά. 1.000 με 1.500 ευρώ κατ' άτομο. Όλα «μαύρα», αφού αν τυχόν έρθει η αστυνομία δηλώνουν απλά ότι πρόκειται για κοινωνική εκδήλωση και «όλα μέλι-γάλα». Σε ένα βράδυ δηλαδή, ο ιδιοκτήτης της βίλας βάζει στην τσέπη τουλάχιστον 100.000 μόνο από τα εισιτήρια μερικών δεκάδων θαμώνων...
Βλέπετε οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι για όλα τα γούστα... και για ξινά και για γλυκά. Άσε που υπάρχουν και τα εξτραδάκια.


O αντιπρόσωπος της πολυεθνικής που έβγαλε 400.000 ευρώ με δυο-τρία παρτάκια

Βεβαίως δεν είναι μόνο ο γνωστός μόδιστρος που έχει πιάσει το «νόημα» της... κονόμας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, γνωστός επιχειρηματίας, αντιπρόσωπος μεγάλης πολυεθνικής στην Ελλάδα, αγόρασε πρόσφατα τεράστια βίλα στη Μύκονο έναντι 400.000 ευρώ και μέσα σε λίγες μέρες, με αυτή ακριβώς τη διαδικασία έβγαλε 800.000. Ξεχρέωσε δηλαδή την αγορά και έβαλε και 400.000 ευρώ στην τσέπη, ξεκούραστα κι αβίαστα.
Βεβαίως τα παραπάνω περιστατικά είναι παντελώς άγνωστα, τόσο στην αστυνομία, όσο και στις δημοτικές Αρχές της Μυκόνου.
Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος...
ΠΗΓΗ :  Newsbomb.gr