ΠΑΡΙΣΙ : Η Μπριζίτ Μακρόν έκανε τρίωρη πλαστική επέμβαση

 Στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού κατέφυγε η Μπριζίτ Μακρόν λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για τις θερινές της διακοπές, όπως αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, που είναι κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό της Εμανουέλ Μακρόν, υποβλήθηκε σε αισθητική πλαστική επέμβαση, που διήρκεσε συνολικά τρεις ώρες, στο φημισμένο Αμερικανικό Νοσοκομείο στο Παρίσι -δημοφιλή προορισμό πολλών celebrities, καθώς διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα αισθητικής χειρουργικής για την αναζωογόνηση του προσώπου.
Το φημισμένο Αμερικανικό Νοσοκομείο στο Παρίσι, όπου έκανε την αισθητική επέμβαση η Μπριζίτ Μακρόν στις 17 Ιουλίου.
Το φημισμένο Αμερικανικό Νοσοκομείο στο Παρίσι, όπου έκανε την αισθητική επέμβαση η Μπριζίτ

Η Μπριζίτ Μακρόν επισκέφθηκε τον χειρουργό στις 16 Ιουλίου και την επομένη πήγε στο νοσοκομείο συνοδεία τεσσάρων σωματοφυλάκων με κομβόι τριών οχημάτων. «Η εγχείρηση εξελίχθηκε χωρίς πρόβλημα και η συνταξιούχος δασκάλα πήρε εξιτήριο από το Αμερικανικό Νοσοκομείο το ίδιο βράδυ», ανέφεραν γαλλικά ΜΜΕ, όπως τα περιοδικά Closer και Le Point.

Επεσήμαναν μάλιστα ότι επικεφαλής της επέμβασης ήταν ένας «επιφανής πλαστικός χειρουργός». Άλλες λεπτομέρειες για την επέμβαση ή το κόστος της δεν διέρρευσαν.


Η Μπριζίτ Μακρόν πέρασε το επόμενο διήμερο αναρρώνοντας στο Λαντέρν, μια επίσημη προεδρική κατοικία στις Βερσαλλίες, και στη συνέχεια αναχώρησε για τον πύργο Μπρεγκανσόν στη Νότια Γαλλία, επίσημη θερινή κατοικία του εκάστοτε προέδρου, όπου την περίμενε ο άνδρας της, για να περάσει, όπως και πέρυσι, εκεί τις διακοπές της.
Μπριζίτ και Εμανουέλ μακρόν

Στο Αμερικανικό Νοσοκομείο έχουν καταφύγει στο παρελθόν πολλές διασημότητες: από τον Ροκ Χάτσον και την Μπέτι Ντέιβις μέχρι τον Καρλ Λάγκερφλεντ. Το Ελιζέ δεν σχολίασε, πάντως, μέχρι στιγμής τις πληροφορίες για την αισθητική επέμβαση της πρώτης κυρίας της Γαλλίας. Η ίδια στο παρελθόν είχε μιλήσει για τις ρυτίδες της πάντως και τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της και πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Φυσικά, τρώμε μαζί πρωινό, εγώ με τις ρυτίδες μου, αυτός με τη φρεσκάδα του, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα».
Μπριζίτ Μακρόν με ρυτίδες
Πηγή: iefimerida.gr s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου