ΠΑΤΡΑ : ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια εκ μάθησης του αγωνιστικού Stratego


 Η Patras Stratego Team διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια εκ μάθησης του αγωνιστικού Stratego. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε νέους παίκτες ή παίκτες που βρίσκονται ακόμη σε αρχάριο επίπεδο και επιθυμούν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους.
Τα μυστικά του Stratego, θα διδάξουν ο χρυσός Ολυμπιονίκης 2019 του Stratego Δημήτρης Κοσμόπουλος και ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδος 2019 του online Stratego Θεοχάρης Λουλάκης.
Οι τρεις κύκλοι σεμιναρίων θα πραγματοποιηθούν σε προσεκτικά επιλεγμένους χώρους σε τρία ξεχωριστά σημεία για να γίνει πιο εύκολη η πρόσβαση στους ενδιαφερόμενους.
Συγκεκριμένα, ο πρώτος κύκλος θα πραγματοποιηθεί στο Corner Sports Café, Κολοκοτρώνη 68 τις Κυριακές 6/10, 13/10 και 20/10, στις 10 το πρωί.
Ο δεύτερος κύκλος θα φιλοξενηθεί στο NN Double Shot, Πανεπιστημίου 275 τις Κυριακές 24/11, 1/12 και 8/12. Τέλος ο τρίτος κύκλος σεμιναρίων θα λάβει χώρα στο café Το Νέον, Τριών Ναυάρχων 42 τις Κυριακές 9/2, 16/2 και το Σάββατο 29/2.
Για να παρακολουθήσει ένας ενδιαφερόμενος, κάποιον από τους κύκλους σεμιναριών, μπορεί να επικοινωνήσει στο 6982221639 ή να στείλει email στο patras.stratego@gmail.com. Παράλληλα μπορεί να ενημερώνεται και από την σελίδα της Patras Stratego Team στο facebook. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ανήλικος, παρακαλείται να επικοινωνήσει ένας κηδεμόνας του.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα σεμινάρια για τους παίκτες της Patras Stratego Team, από αξιόλογους Έλληνες και ξένους ομιλιτές με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των παικτών της ομάδας πριν από σημαντικές αγωνιστικές συναντήσεις.
Για την οργάνωση τους, συνέβαλαν σημαντικά τα καταστήματα παιχνιδιών "efantasy.gr", το φωτοτυπικό κέντρο "copy25", το café "το Νέον", το coffee-snack&food "NN Double Shot" και το café " Corner Sports Café".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου