Σημαντική επιδείνωση του καιρού

Από τις μεσημεριανές ώρες τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα ενταθούν σημαντικά και θα επεκταθούν στη δυτική Μακεδονία. Μέχρι το βράδυ θα επηρεαστούν αρκετές περιοχές της Κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδoς. 

 Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός σήμερα και αύριο, με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανό να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις. Επισημαίνεται ότι στη δυτική Ελλάδα τα φαινόμενα θα έχουν και μεγάλη διάρκεια.

Σήμερα αρχικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά και λίγες καταιγίδες στο Ιόνιο. Από τις μεσημεριανές ώρες τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα ενταθούν σημαντικά και θα επεκταθούν στη δυτική Μακεδονία. Μέχρι το βράδυ θα επηρεαστούν αρκετές περιοχές της κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδας.
Από τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης προς Παρασκευή νέο μέτωπο τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων θα «σαρώσει» τη χώρα από τα βορειοδυτικά, κατευθυνόμενο κατά τη διάρκεια της Παρασκευής προς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνονται ο νομός και η πόλη της Θεσσαλονίκης, και ενδεχομένως ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου