ΚΑΛΑΜΑΤΑ : «Η επίδραση των επενδύσεων στις τοπικές κοινωνίες- Το παράδειγμα της Costa Navarino»,


 Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με τίτλο «Η επίδραση των επενδύσεων στις τοπικές κοινωνίες- Το παράδειγμα της Costa Navarino», το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
 Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που το νέο επενδυτικό σχέδιο της Τ.Ε.ΜΕΣ. στην Costa Navarino θα αναδείξει περαιτέρω τη δυναμική που έχει ήδη δημιουργηθεί στην περιοχή μας, έναν τόπο-πρότυπο της Μεσογείου που ακολουθεί το δρόμο της ανάπτυξης.
 Ωστόσο, το στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί είναι η μετατροπή της δυναμικής αυτής σε επενδύσεις όλων των τομέων και κλάδων της τοπικής οικονομίας. Η γεωγραφική θέση, ο πολιτιστικός πλούτος και η μοναδική ομορφιά της περιοχής μας, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών και του οδικού άξονα της Πελοποννήσου, είναι αδιαμφισβήτητα ορισμένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας που θα μας οδηγήσουν στην επόμενη μέρα του.


Ευελπιστούμε η εν λόγω εκδήλωση να αποτελέσει αφετηρία για επιπλέον συνεργασίες και συνέργειες μεταξύ Κυβέρνησης, Περιφερειακής Διοίκησης, Δήμων, Επιμελητηρίων και φορέων και να αποδώσει τα μέγιστα αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα του τόπου μας.

Θεωρούμε υποχρέωση μας να σας ευχαριστήσουμε για την κατανόηση σχετικά με το θέμα των προσκλήσεων, δυστυχώς ο περιορισμένος χώρος δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε ακόμα περισσότερους επαγγελματίες κοντά μας. 

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου