ΠΑΤΡΑ : Για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου


"...Στο πλαίσιο των φετινών αγωνιστικών γιορτασμών για την επέτειο ης εξέγερσης του Νοέμβρη του 1973, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, θα καταθέσει στεφάνι στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου το Σάββατο 16 Νοέμβρη στις 11 το πρωί.
Στην συνέχεια, στο χώρο της Παλαιάς Ασφάλειας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς, θα καταθέσει στεφάνι τιμώντας όσους βασανίστηκαν κατά την διάρκεια της χούντας.
Την ίδια μέρα από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων διοργανώνεται εκδήλωση - αφιέρωμα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα στον πολυχώρο  «Αίγλη» (Veso Μare).

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την προβολή της ταινίας «Η χορωδία του Χαρίτωνα» ενώ στις  8.30 το βράδυ θα ακολουθήσει Μουσικοχορευτική παράσταση, την οποία επιμελείται το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού και η Λαϊκή του Ορχήστρα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εντάσσεται και η ανάγνωση κειμένων.
Η Δημοτική Αρχή θα συμμετέχει στην συγκέντρωση την Κυριακή 17 Νοέμβρη, στις 5 μ.μ., μπροστά  στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας και στην πορεία που θα ακολουθήσει."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου