ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Έκλεισαν οι συμμετοχές στη «Γιορτή Μεσσηνιακής Γαστρονομίας»


Ξεπέρασαν τις 700 συμμετοχές τα «Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας» που θα πραγματοποιηθούν για 7η συνεχή χρονιά στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino, 13-16 Νοεμβρίου 2019.
Η “Γιορτή Μεσσηνιακής Γαστρονομίας”, πραγματοποιείται φέτος ως συνέχεια του 9ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας που υλοποιείται μεταξύ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, του Ιδρύματος “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” και του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας, με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος στην περιοχή


Εκπαιδευτικά σεμινάρια & workshops για τους ανθρώπους και τους σπουδαστές του τουρισμού και του επισιτισμού, σε μια προσπάθεια διαρκούς επιμόρφωσης, εκπαίδευσης και ενημέρωσης.
Στόχος η οικοδόμηση μιας κουλτούρας κατάρτισης και δια βίου μάθησης, που θα επιτρέπει σε εργαζόμενους και σε εργοδότες να επικαιροποιούν τις δεξιότητες και ικανότητές τους σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.
Τα δωρεάν σεμινάρια που πραγματοποιούνται, στο πλαίσιο της “Γιορτής Μεσσηνιακής Γαστρονομίας”, έχουν στόχο την ανάδειξη και καθιέρωση της γαστρονομικής παράδοσης της Μεσσηνίας και την ενίσχυση της προβολής και χρήσης των τοπικών μας προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου