ΠΑΤΡΑ : Εφυγε η διοικητική διευθύντρια του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας», Δέσποινα Τζίφα - Παππά

Εφυγε  από τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών, μετά από μάχη που έδινε την τελευταία διετία με τον καρκίνο, η διοικητική διευθύντρια του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας, Δέσποινα Τζίφα - Παππά.
Η εκλιπούσα, ήταν ένα δυναμικό και έμπειρο στέλεχος του δημόσιου τομέα υγειονομικής περίθαλψης της περιοχής και διακρίθηκε για την αφοσίωσή της και την προσφορά της, από θέσεις ευθύνης, τόσο στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», όσο και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», όπου υπηρέτησε για χρόνια, ως επικεφαλής του τομέα διοίκησης. 

 
Η Δέσποινα Τζίφα - Παππά, υπηρετούσε αρχικά ως υποδιευθύντρια Οικονομικού, στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», όπου διακρίθηκε για τις ικανότητές της.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο τότε διοικητής του ΠΓΝΠ Απόστολος Λέτσιος, όταν μετακινήθηκε το 2013, στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» ως νέος διοικητής, στην ουσία, πήρε μαζί του και τη συνεργάτιδά του, Δέσποινα Τζίφα - Παππά, στην οποία ανέθεσε την ιδιαίτερα απαιτητική και κομβική θέση, της διοικητικής διευθύντριας του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου