ΠΑΤΡΑ : Την Τετάρτη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη το νέο βιβλίο της Βάσως Σακελλάρη

Η ποιητική συλλογήτης Βάσως Σακελλάρη«Ερωτική ρωγμή»θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 στις 8.00 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών (Μαιζώνος 110) σε μια εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι εκδόσεις «Το Δόντι», ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Kαρκίνου«ΑγκαλιάΖΩ» Ν. Αχαΐας και η Εταιρεία Λογοτεχνών Ν.Δ. Ελλάδας.
Μαζί με τη συγγραφέα για το βιβλίο θα μιλήσει η Μαρία Φραγκή, σκηνοθέτις - θεατρολόγος, ΕΕΠ τουΤμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει η Μαρία Διδάχου, συγγραφέας.





Η Βάσω Σακελλάρη γεννήθηκε στη Σπάρτη. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική Σχολή Αθηνών και στη Σχολή Θεάτρου του Κάρολου Κουν.Από το 1992 ζει και εργάζεται στην Πάτρα. Κατέχει μόνιμη θέση Ε.Ε.Π με αντικείμενο τη διδασκαλία υποκριτικής στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Συνεχίζει να διδάσκει τους φοιτητές της, να οργανώνει σεμινάρια υποκριτικής για το κοινό αλλά και να παίζει η ίδια σαν ηθοποιός.
Από τις εκδόσεις «Το Δόντι» κυκλοφορεί το βιβλίο της «Είσοδος – Έξοδος / Μια ανθρώπινη εξομολόγηση για τη μάχη με τη ΣυναισθηματικήΔιπολικήΔιαταραχή» (2017).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου