ΠΑΤΡΑ : ‘’ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ 2019’’







  Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ 2019, που οργάνωσαν από κοινού η ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ’’ και η Εφημερίδα ‘’ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ’’ και που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο και την Κυριακή 21 και 22 Δεκεμβρίου, παρουσία των τοπικών Αρχών, Πανεπιστημιακών Αρχών, εκπροσώπων φορέων, χορηγών, Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, λοιπών προσκεκλημένων κ.α.
 
              Στη γιορταστική αυτή διήμερη συναυλία, που αποτελεί μία από τις πλέον λαμπερές και πολυαναμενόμενες παραγωγές της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’, η οποία ξεκίνησε το 1996 και πλέον έχει γίνει θεσμός, με Πανελλήνια απήχηση, έλαβαν μέρος οι καταξιωμένοι σολίστ Ρόζα Πουλημένου [mezzo soprano], Γιάννης Χριστόπουλος [tenor] και Κώστας Γιοβάνης [oboe], η Ορχήστρα ‘’SΙΝFONICA’’ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός], η Ακαδημία Χορού και ‘’Σχολή χορού Dance A’’, της Ελένης Μπαλαφούτη, αλλά και τα τμήματα της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ: ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σπύρος Πέττας], ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου], ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου- Διαμαντοπούλου], ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός], ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ [Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος], Γ.Φ.Σ. ‘’ΕΜΜΕΛΕΙΑ’’ [Διεύθυνση: Αλμπένα Πενκόβα], ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος] και τα ΚΡΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ [υπεύθυνοι καθηγητές: Κώστας Κονδύλης- Γιώργος Λαμπράκος]. Πιάνο έπαιξαν οι Μαρίνα Μυλωνά και η Λούση Χριστοδούλου. Σύνολο 400 ερμηνευτές.
             Το Κοντσέρτο πραγματοποιήθηκε με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με την ευγενική υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και του Ιδρύματος Ιωάννη και Ευτέρπης Τοπάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου