Πατρινή η 33χρονη που σκότωσε ο σύζυγός της στην Κρήτη

Νεκρή έπεσε, τα ξημερώματα, μια 33χρονη γυναίκα, από το χέρι του ίδιου της του συζύγου, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα 4χρονο παιδάκι. Η 33χρονη Αδαμαντία Αντύπα, με καταγωγή από την Πάτρα  ήταν κόρη αστυνομικού και με μητέρα που διατηρούσε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της Πάτρας. Η γυναίκα ζούσε στο Ηράκλειο της Κρήτης με τον άνδρα της και το παιδάκι τους.
Ο 54χρονος φέρεται να πυροβόλησε με δύο σφαίρες τη σύζυγό του. Στη συνέχεια, φέρεται να τηλεφώνησε στον ξάδελφό του και να του άφησε το παιδί του, λίγο πριν παραδοθεί στην αστυνομία.


Το ζευγάρι Ελλήνων, νωρίτερα διασκέδαζε σε ταβέρνα με φίλους. Επιστρέφοντας όμως στο σπίτι, ξεκίνησε ένας καυγάς που είχε τραγική κατάληξη. Μαρτυρίες γειτόνων λένε ότι ήταν συχνοί και ομηρικοί οι καβγάδες του ζευγαριού και πως όλα δείχνουν ότι η ζήλια όπλισε το χέρι του δράστη.
Η 33χρονη είχε φύγει από το σπίτι και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα
Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν από περίπου δύο χρόνια, οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν καλές και η κοπέλα είχε φύγει από το σπίτι τους στο  Ηράκλειο και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα. Ωστόσο, φαίνεται πως τα βρήκε με τον σύζυγό της κι επέστρεψε στην Κρήτη.
Μαρτυρίες αναφέρουν επίσης ότι ο 54χρονος ξυλοκοπούσε τη σύζυγό του ακόμα και στον δρόμο. Πολλές φορές γείτονες τη γλίτωναν από τα χέρια του.
Το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου. Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου