ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ : Εκπαιδευτικό σεμινάριο για καινοτόμες δράσεις στον τουρισμό


Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Η αξία της πελατειακής ευφυΐας στον Τουρισμό: Πώς η γνώση της ικανοποίησης των τουριστών επηρεάζει τις επιχειρηματικές αποφάσεις», διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του έργου CI-NOVATEC-«Πελατειακή Ευφυΐα για Καινοτόμα Τουριστικά Οικοσυστήματα-Customer Intelligence for in NOVAtive Tourism ECosystems» του Προγράμματος Interreg V-Α Ελλάδα – Ιταλία 2014-2020.


Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπροσώπους Τοπικών Συνεργειών Τουρισμού, εκπροσώπους μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διαχειριστές τουριστικών σημείων ενδιαφέροντος και τοπικών εκδηλώσεων με έδρα την περιοχή των Καλαβρύτων και εκπροσώπους φορέων διοίκησης και χάραξης πολιτικής.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, δωρεάν, την παρουσίαση της πλατφόρμας που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου CI-NOVATEC και των δυνατοτήτων της όσον αφορά:
·         στην καταγραφή των απόψεων και της ικανοποίησης των επισκεπτών της περιοχής
·         αλλά και τον τρόπο χρήσης της για την προβολή των επιχειρήσεων και της περιοχής των Καλαβρύτων γενικότερα.

Ταυτόχρονα, θα ενημερωθούν για την σημασία της πελατειακής ευφυΐας στη λήψη αποφάσεων τόσο για κάθε επιχείρησή/φορέα όσο και για τα Καλάβρυτα γενικότερα.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, από τις 12 το μεσημέρι στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας, στα Καλάβρυτα.

Ειδικότερα, οι εργασίες που θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι αφορούν εκπροσώπους φορέων διοίκησης και χάραξης πολιτικής, όπως επίσης διαχειριστές τουριστικών σημείων ενδιαφέροντος και τοπικών εκδηλώσεων, ενώ στις 5.00 το απόγευμα θα υπάρξουν ενότητες που απευθύνονται σε εκπροσώπους μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή στα σεμινάρια:
·         Καραπάνου Βίκυ, Υπεύθυνη του Έργου, b.karapanoy@pde.gov.gr, τηλ.: 2613-613 640
·         Λάνταβου Νάντια, Οικονομική Υπεύθυνη & Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Έργου,  k.lantavou@pde.gov.gr, τηλ.: 2613-613 636

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου