ΠΑΤΡΑ : Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΕΣΗΕΠΗΝ για τα παιδιά των δημοσιογράφων


Μέσα σε μια ζεστή και εγκάρδια ατμόσφαιρα, γεμάτη από τα χαμόγελα των μικρών αλλά και των μεγάλων, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, 15 Δεκεμβρίου η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΕΣΗΕΠΗΝ για τα παιδιά των δημοσιογράφων.
Στην καλαίσθητα στολισμένη, αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών, οι μικροί μας φίλοι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εξαιρετικά επίκαιρη και ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση με τίτλο «Φιλία για έναν», μια ιστορία βασισμένη στο παραμύθι «ο πιστός φίλος» του Όσκαρ Ουάιλντ, που απέδωσαν θαυμάσια οι  επαγγελματίες ηθοποιοί Γεωργία Ηλιοπούλου, Σοφία Νικολετάκη.




Τα παιδιά και οι γονείς τους ενθουσιάστηκαν από την παράσταση, τα γλυκίσματα και τα δώρα, που μοίρασαν τα Δ.Σ. ΕΣΗΕΠΗΝ και ΤΕΑΣ. Τόσο ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης όσο και ο Πρόεδρος του ΤΕΑΣ Θανάσης Μπαμπανέβας, ευχήθηκαν καλές γιορτές, με υγεία για όλους τους συναδέλφους που μοχθούν καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες για την ενημέρωση της κοινής γνώμης.
Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα τμήματα της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ στην Πελοπόννησο, την Κρήτη, την Ήπειρο και όλα τα νησιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου