ΠΑΤΡΑ : Συναυλία Παραδοσιακής ΜουσικήςΠραγματοποιείται το Σάββατο το βράδυ στις 8, στο ROYAL, η προγραμματισμένη και πολυαναμενόμενη συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής, που οργανώνει η «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ» με την ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ «ΗΛΙΟΔΩΡΙΑ» του Οργανισμού.

   Ιδιαίτερη και τιμητική συμμετοχή, θα έχουν οι προσκεκλημένοι και διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτέχνες της παραδοσιακής μουσικής, Σωκράτης Σινόπουλος και Κατερίνα Παπαδοπούλου, ενώ την Ορχήστρα θα διευθύνει ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος.
               Η γενική είσοδος θα πραγματοποιηθεί με προσκλήσεις, που ήδη προπωλούνται στα γραφεία του Οργανισμού καθημερινά 10- 1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα, ενώ θα διατίθενται και πριν από τη συναυλία στο ROYAL.
               Παράλληλα την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο παραδοσιακού τραγουδιού, με την Κατερίνα Παπαδοπούλου, 11-1 το πρωί και 4-6 το απόγευμα, με θέματα, που αφορούν σε διαφορετικούς τρόπους και τραγουδιστικά ιδιώματα ανά την Ελλάδα, βασικά στολίδια αλλά και ρεπερτόριο από τη Μικρά Ασία και την Καππαδοκία.
       
                 Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για τη συναυλία και το σεμινάριο, καθημερινά στα γραφεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679. www.polyphonikipatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου