ΠΑΤΡΑ : Αχαΐα: Εφιαλτική νύχτα για πρώην δημοτική σύμβουλο: Διαρρήκτες την κράτησαν όμηρο

Εφιαλτική νύχτα έζησε πρώην δημοτική σύμβουλος στην Αχαΐα, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της και την κράτησαν όμηρο όλη τη νύχτα. Πέντε δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της τα ξημερώματα της Πέμπτης (05.12.2019), γύρω στη 1.30 π.μ., και άναψαν τα φώτα.
Στη συνέχεια έπεσαν πάνω στη δημοτική σύμβουλό και την ακινητοποίησαν. Παράλληλα επιτέθηκαν στον σύζυγό της.

Τους απειλούσαν με κατσαβίδι, ζητώντας να τους πουν πού είχαν λεφτά και κοσμήματα.

Οι διαρρήκτες έμειναν στο σπίτι όλη τη νύχτα, ψάχνοντας όλο το σπίτι, ενώ “ξήλωσαν” και το χρηματοκιβώτιο που περιείχε κειμήλια της οικογένειας. Όταν αποφάσισαν να φύγουν, τους άρπαξαν τα κινητά, τους έκοψαν το σταθερό τηλέφωνο ενώ άρπαξαν και το ρούτερ, ώστε τα θύματα να μην μπορούν με κανένα τρόπο να ειδοποιήσουν την αστυνομία και έτσι να φύγουν ανενόχλητοι.

«Κάποια στιγμή, πήγα να λιποθυμήσω», δήλωσε η πρώην δημοτική σύμβουλος στο tempo24, αναφέροντας πως τους ζήτησε νερό. Της έδωσαν και τότε τους ρώτησε: “Γιατί μας το κάνετε αυτό;”. Και η απάντησή τους ήταν: “Δεν έχουμε να φάμε…”.

Όταν τελείωσε ο εφιάλτης, χωρίς ακόμα να έχει φύγει το σοκ, η γυναίκα, μετέβη στην Αστυνομία γιατί δεν είχε άλλο τρόπο να επικοινωνήσει, αφού η τηλεφωνική σύνδεση ήταν κομμένη και τα κινητά είχαν κάνει «φτερά» μαζί με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας, δόθηκε η κατάθεση και η έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται για την εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: tempo24news


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου