ΠΑΤΡΑ : Φοιτητικό Πρωτάθλημα Stratego και Junior Christmas 2019



 Η καρδιά του Φοιτητικού Πρωταθλήματος Stratego χτυπά στην Πάτρα. Για 5η χρονιά το Φοιτητικό Πρωτάθλημα που διοργανώνεται από την Patras Stratego Team, περιμένει τους συμμετέχοντες φοιτητές και φοιτήτριες να διαγωνιστούν στα υψηλών προδιαγραφών ταμπλώ της.
Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση δεν περιορίζει την ανταγωνιστική δράση μέσω της ευγενούς άμιλλας και οι παίκτες(έμπειροι και αρχάριοι) μπορούν να διασκεδάσουν σε ένα τουρνουά που όπως κάθε χρόνο είναι ανατρεπτικό. Η τοποθεσία είναι το café Το Νέον, με ώρα έναρξης 11:30, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.
Απαιτείται η πιστοποίηση ακαδημαϊκής ιδιότητας(π.χ. ΠΑΣΟ) από το Πανεπιστημιακό ίδρυμα(Ελλάδας ή εξωτερικού) που φοιτά ο ενδιαφερόμενος. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί σε 5 γύρους αγώνων, ενώ είναι αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Stratego και ενταγμένο στο καλεντάρι της.
Για να λάβει μέρος ένας ενδιαφερόμενος, μπορεί να επικοινωνήσει στο 6982221639 ή να στείλει email στο patras.stratego@gmail.com. Παράλληλα μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα της ομάδας patrasstratego.gr και από την σελίδα της Patras Stratego Team στο facebook.


Junior Christmas 2019

Η Patras Stratego Team προσκαλεί τους μικρούς φίλους του Stratego στο καθιερομένο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου. Στον φιλόξενο χώρο του café Το Νέον, οι μικροί στρατηγοί θα παραθέσουν τις δυνάμεις τους σε ένα τουρνουά 5 γύρων αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Stratego και ενταγμένο στο καλεντάρι της.
Θα υπάρξουν τρεις επιμέρους ηλικιακές κατηγορίες (mini,juniors,teens). Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11:30 και παράλληλα θα πραγματοποιηθούν αρκετές κλήρωσεις δώρων.










Το stratego είναι ένα άθλημα νόησης που προσφέρει από τη νεαρή ηλικία των παιδιών μέχρι και στους ενήλικες πολλά οφέλη, όπως ανάπτυξη κοινωνικότητας, στρατηγικής σκέψης και σχεδιασμού, αυξημένη εγρήγορση, αμεσότητα στη λήψη βέλτιστων αποφάσεων, εξάσκηση στην διερεύνιση ψυχολογίας αντιπάλου και εξαγωγή συμπερασμάτων βασισμένα σε αλγοριθμική λογική, φυσικά μεγάλες συγκινήσεις και πάρα πολύ διασκέδαση. Ένας παίκτης του stratego μαθαίνει το παιχνίδι μέσα από τον σεβασμό στον αντίπαλο και λαμβάνει ικανοποίηση από την προσωπική του βελτίωση ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Για να λάβει μέρος ένας ενδιαφερόμενος, μπορεί να επικοινωνήσει στο 6982221639 ή να στείλει email στο patras.stratego@gmail.com. Παράλληλα μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα της ομάδας patrasstratego.gr και από την σελίδα της Patras Stratego Team στο facebook. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος είναι ανήλικος, παρακαλείται να επικοινωνήσει ένας κηδεμόνας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου