ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020


Η αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2020
Η αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2020, που έχει θέμα «Υπέρ, περί, ανά… κύκλο κάνω στη χαρά», αποτελεί ιδέα, σχεδιασμό και γραφιστική δημιουργία της Μαρίας Μανωλοπούλου από την Πάτρα.

Η πρότασή της προκρίθηκε ανάμεσα σε 28 δημιουργικές προτάσεις που κατατέθηκαν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού, τον οποίο διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας».
Η δεύτερη βραβευμένη αφίσα από αυτές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, αποτελεί ιδέα, σχεδιασμό και γραφιστική δημιουργία των Γεωργίας Παπαϊωάννου και Ιωάννας Τράμπαρη.
Η τρίτη βραβευμένη αφίσα είναι της Μαρίας Μανουρα.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» με ανακοίνωσή της, συγχαίρει τη νικήτρια του διαγωνισμού και ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον και τις προτάσεις που κατέθεσαν.




ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ 2020
 Αρχίζει την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 η υποβολή των αιτήσεων όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Παρέλαση των Μικρών, που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, δηλαδή μια Κυριακή πριν την Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2020.

Τα σχολεία και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση μαζί με τον Κανονισμό Συμμετοχής, που υπάρχουν στο επίσημο site του Πατρινού Καρναβαλιού patrascarnival.gr (υπογεγραμμένο από τον Υπεύθυνο της Ομάδας) και να το στείλουν στο mail karnavalimikron2014@gmail.com ή να το καταθέσουν  στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης-Καρναβάλι Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 50, 1ος όροφος). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610-314486 (κα Βάσω Κουράτου). 


Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Συγκροτήθηκε η Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2020, που είναι επταμελής και αποτελείται από τους:
Έφη Αναλυτή
Κωνσταντίνος Αρταβάνης
Χρυσάνθη Βανταράκη
Θεανώ Βούρτση
Γιώργος Δίπλας
Βασίλης Κόκκαλης
Παύλος Σκούρας


Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Τη  Γνωμοδοτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 στελεχώνουν τα ακόλουθα μέλη:

1.Αναστασόπουλος Νίκος

2.Ζιάκου Ιωάννα

3.Ηλιόκαυτος Νίνος

4.Καραγκούνης Χρήστος (Συντονιστής)

5.Καραχάλιος Ανδρέας

6.Ασημακόπουλος Ανδρέας

7.Κοψίνης Γιάννης

8.Πατρινός Τίμος

9.Πρεβεδούρου Μαρία

10.Ράπτη Έφη

11.Χανουμίδης Ανέστης


ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ 2020 ΜΟΝΟ
ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


Για να γίνονται δεκτές και να παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου οι αιτήσεις συμμετοχής για την παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών θα πρέπει να έχουν πλήρη και ακριβή στοιχεία (αριθμό ατόμων, συνοδών και φωτογραφία στολής) και κάθε αίτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τον αριθμό των 70 ατόμων. Παρακαλούνται οι αιτούντες να διαβάζουν προσεκτικά τις προϋποθέσεις του κανονισμού, που είναι αναρτημένες στο επίσημο site του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr στο Καρναβάλι των Μικρών.
Οι αιτήσεις συνεχίζονται έως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020. Τα σχολεία και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση μαζί με τον Κανονισμό Συμμετοχής, που υπάρχουν στο επίσημο site του Πατρινού Καρναβαλιού patrascarnival.gr (υπογεγραμμένο από τον Υπεύθυνο της Ομάδας) και να το στείλουν στο mail karnavalimikron2014@gmail.com ή να το καταθέσουν  στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης-Καρναβάλι Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 50, 1ος όροφος). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610-314486 (κα Βάσω Κουράτου). 


ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ
ΠΑΤΡΙΝΟΥ  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2020

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής των Πληρωμάτων που θέλουν να κρατήσουν τον περσινό αριθμό του Πληρώματός τους, αλλά και των πληρωμάτων που καταθέτουν για πρώτη φορά στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2020.
Ωστόσο όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο 55ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού πρέπει άμεσα (μέχρι και αύριο Παρασκευή 17-1) να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, αφού το παιχνίδι αρχίζει αύριο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής για τη συμπλήρωση των σχετικών δικαιολογητικών μέσω του link: online.carnivalpatras.gr
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610-390915 (Σοφία Μαραχώρη).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου