ΠΑΤΡΑ : Πλήρως ανανεωμένο το καρναβαλικό περίπτερο στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

 Πλήρως ανανεωμένο και εμπλουτισμένο από νέα αναμνηστικά προϊόντα του Πατρινού Καρναβαλιού 2020, που χαρακτηρίζονται για το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο και την καρναβαλική αισθητική, παρουσιάζεται το καρναβαλικό περίπτερο στην πλατεία Τριών Συμμάχων.
Εκτός από τα προϋπάρχοντα αναμνηστικά, ήδη έχει αρχίσει η διάθεση των μικρών πήλινων κεραμικών αντικειμένων που ήταν το αποτέλεσμα της πρόσκλησης που έκανε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας στους κεραμίστες της πόλης. Έτσι η άμεση ανταπόκριση είχε ως αποτέλεσμα και τον άμεσο εμπλουτισμό του περιπτέρου και ήδη η υποδοχή από τον κόσμο είναι πολύ θερμή αφού το νέο υλικό του περιπτέρου προσφέρει μια πολύ καλή ευκαιρία για εξαιρετικές αγορές σε πολύ καλές τιμές.


 Ο επισκέπτης του περιπτέρου μπορεί να βρει θαυμάσιες καρφίτσες πέτου, κοσμήματα λαιμού-πήλινα μενταγιόν, καλαίσθητα σταχτοδοχεία, σφηνοπότηρα, μαγνητάκια, κούπες καφέ, κεραμικά τοίχου («Καρναβαλικές Κυρίες») κ.α. καθώς και το συλλεκτικό φετινό pin (κονκάρδα) του 55ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού, που κυκλοφόρησε σε περιορισμένα αντίτυπα.
Σημείο αναφοράς το καρναβαλικό περίπτερο στην Τριών Συμμάχων, στο κεντρικό σημείο της πόλης, κοντά στους σταθμούς του ΟΣΕ και του ΚΤΕΛ, στο μέτωπο της πόλης προς τη θάλασσα, ανανεώθηκε και στην εξωτερική όψη ενώ έχει αναρτηθεί στο εσωτερικό του και οθόνη, που φαίνεται από τους περαστικούς όπου προβάλλονται στιγμιότυπα από παρελάσεις του Καρναβαλιού των Μικρών, του Πατρινού Καρναβαλιού και άλλων εκδηλώσεων.
Αξίζει να στηρίξουμε όλοι το Καρναβάλι μας αγοράζοντας κάποια από τα προϊόντα του και βάζοντας το χρώμα και την αισθητική του Πατρινού Καρναβαλιού στην καθημερινότητά μας, στις δραστηριότητές μας είτε στα σπίτια μας, είτε στους χώρους εργασίας μας είτε στις καρναβαλικές βόλτες μας στις μέρες και τις νύχτες του κεφιού. Την καλύτερη πρόταση για αυτό αποτελούν οι επιλογές του καρναβαλικού περιπτέρου που θα συνεχίσουν να εμπλουτίζονται.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου