ΠΑΤΡΑ : Σύσκεψη στο γραφείο του Χ. Μπονάνου για τη βελτίωση των διαδικασιών έκδοσης αδειών κυκλοφορίας από τη Δ/νση Μεταφορών Αχαΐας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, πραγματοποίησε συνάντηση
εργασίας με τη συμμετοχή της Διευθύντριας Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασιλικής Καραμπάτσου και εκπροσώπων εταιρειών εμπορίας αυτοκινήτου, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν προτάσεις βελτίωσης των διαδικασιών έκδοσης αδειών κυκλοφορίας και πινακίδων.Στη συνάντηση κατατέθηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις στα πλαίσια της συνεργασίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών  με τους επαγγελματίες του κλάδου εμπορίας αυτοκινήτων, με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών εξυπηρέτησης του πολίτη.
«Σκοπός μας είναι η Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών να γίνει μια πρότυπη υπηρεσία, όσον αφορά την εφαρμογή ψηφιακών πολιτικών για την αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση τόσο των πολιτών, όσο και των επαγγελματιών της Αχαΐας» ανέφερε ο κ. Μπονάνος κατά τη συνάντηση, στην οποία εκ μέρους των επαγγελματιών συμμετείχαν οι, Ηλίας Λαζανάς, Ευστάθιος Δίπλας και Μιχαήλ Πέτρου.
Όπως πρόσθεσε ο κ. Μπονάνος, στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν πρωτοβουλίες που θα μεταβάλλον καθοριστικά την εικόνα της υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου