ΙΩΑΝΝΙΝΑ : Καμία «έκπτωση» στην κατασκευή του άξονα Ιωαννίνων- Κακαβιάς


Την κάθετη αντίθεση της Δημοτικής Αρχής και του Δήμου Ιωαννιτών σε κάθε ενδεχόμενη αλλαγή στην κατασκευή του οδικού άξονα από τα Γιάννενα μέχρι την Κακαβιά εξέφρασε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Τετάρτης.
Ο Δήμος Ιωαννιτών, όπως τονίστηκε στο σώμα, θα συμμετέχει μαζί με την Περιφέρεια και άλλους Δήμους της περιοχής σε όποιες πρωτοβουλίες αναληφθούν το αμέσως επόμενο διάστημα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ευρύ μέτωπο διεκδίκησης του έργου σύμφωνα με τον αρχικό του σχεδιασμό.

«Η Ιόνια πρέπει να φτάσει στην Κακαβιά ως τετράιχνος δρόμος, όπως προβλεπόταν στον αρχικό σχεδιασμό. Οποιαδήποτε άλλη λύση αποτελεί εμπαιγμό για μία περιοχή που ήδη έχει περιμένει πάρα πολύ για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου. Συντασσόμαστε με τους υπόλοιπους φορείς της αυτοδιοίκησης που αντιδρούν και θεωρούμε επιβεβλημένο να προχωρήσει άμεσα το έργο το οποίο θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη για την περιοχή μας», ανέφερε ο Δήμαρχος.
Όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο η δήλωση του δημάρχου θα αποτελέσει τον βασικό άξονα και ομόφωνου ψηφίσματος που θα εκδοθεί από το σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου