Patras Stratego Team : Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας 2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου η μεγάλη εκδήλωση της Patras Stratego Team.
Στο cafe Poolevard συγκεντρώθηκαν δεκάδες παίκτες και φίλοι του Stratego. Στο εορταστικό τουρνουά Flash Stratego Tournament II νικητής αναδείχθηκε ο Αναστόπουλος Αριστοτέλης επικρατώντας 15 αντιπάλων του.
Το τυχερό φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στην οικογένεια Χριστόπουλου, με την μικρή Όλγα να κερδίζει δωρεάν συμμετοχή για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020.

Παράλληλα, συγκεντρώθηκαν τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας και δόθηκαν οι θερμές ευχές από όλους, ώστε ο σύλλογος της Patras Stratego Team να εκκινήσει σύντομα την επίσημη δράση του με ανοδική πορεία αγωνιστικά και οργανωτικά. Μεγάλη δραστηριότητα θα υπάρξει το επόμενο διάστημα από την Patras Stratego Team. Τον Φεβρουάριο θα «τρέχει» το τουρνουά Quick Stages 2020, στο “NN Double Shot”. Στις 16 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο εκ των τριών σεμιναρίων του τρίτου κύκλου, στο café “Το Νέον”. Στις 22 Φεβρουαρίου οι παίκτες της ομάδας θα «ζεσταθούν» με ένα Open τουρνουά στο “Poolevard”. Τέλος, όλοι αναμένουν το σπουδαίο διεθνές τουρνουά Patras Battles 2020, στις 7 & 8 Μαρτίου.



 


Για την οργάνωση των δράσεων, συμβάλλουν σημαντικά τα καταστήματα παιχνιδιών “efantasy.gr”, οι εκδόσεις “το Δόντι”, το café “το Νέον”, το coffee-snack&food “NN Double Shot”, το φωτοτυπικό κέντρο “copy25” και το café-μπιλιάρδο “Poolevard”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου