ΠΑΤΡΑ : Πουλήθηκε η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 στον Γιώργο Μπάρλο!

Τρίτη αλλαγή φρουράς στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, αφού μετά την Παναχαϊκή Συμμαχία και τον Σάκη Καλογερόπουλο ξεκινάει ουσιαστικά από χθές (14/2) η εποχή Γιώργου Μπάρλου.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής υπήρξε οριστική συμφωνία, όπως από το πρωί κατ' αποκλειστικότητα είχε γράψει το sportin.gr, σε δύο διαδοχικά ρεπορτάζ, εδώ κι εδώ.
Ο Σάκης Καλογερόπουλος και ο Γιώργος Μπάρλος συμφώνησαν σε όλα, παρουσία των νομικών τους συμβούλων, Χάρη Γρηγορίου και Κώστα Κρεμμύδα αντίστοιχα.
Ο Μπάρλος παίρνει το 52% των μετοχών της ΠΑΕ (άγνωστο με τι οικονομικό αντάλλαγμα) με προοπτική να αποκτήσει και τις ιδρυτικές, το καλοκαίρι, αυξάνοντας το ποσοστό του στο 70%.
Οι υπογραφές θα πέσουν την ερχόμενη Παρασκευή, δοθέντος ότι από Δευτέρα έως Πέμπτη θα απουσιάζει ο δικηγόρος του Μπάρλου, Κώστας Κρεμμύδας, στο εξωτερικό (έχει υποχρεώσεις στο Ευρωκοινοβούλιο).
πηγή srortin

Οι Nortenos για τις τελευταίες εξελίξεις στην Παναχαϊκή: «Θεατρικό πεντάλεπτο»

Θέση για τις τελευταίες εξελίξεις που έφεραν την Παναχαϊκή σε οριακή κατάσταση για ακόμα μία φορά πήρε ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών των «κοκκινόμαυρων» Nortenos.
Οι φίλοι της Παναχαϊκής εξέδωσαν την ακολουθεί ανακοίνωση και επιτέθηκαν σε όλους του εμπλεκόμενος και κυρίως στον νυν ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Σάκη Καλογερόπουλο, το οποίον και καλούν να αποχωρήσει.
Η ανακοίνωση:
«Σάκη Καλογερόπουλε, δεν είχες 2500 ευρώ για την αδειοδότηση. Με ζητιανιά και χορηγία Πατρινού, βρέθηκε το υπέρογκο χρηματικό ποσό. Κανένας, δεν βγήκε να τον ευχαριστήσει. Θα τον ευχαριστήσουμε, εμείς. Κύριε Δήμου, κάνατε καλό στην ομάδα της πόλης σας και τα καλά επιστρέφονται.
Σάκη Καλογερόπουλε, χωρίς να μπορείς να διαθέσεις ούτε ενα ευρώ για την ομάδα, που εγκληματικά κάποιοι σου παρέδωσαν, που αποσκοπείς, τελικά;
Σάκη Καλογερόπουλε, δήλωσες ότι η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ δεν είναι γωνία μαγαζί!!! Χαρακτήρισε τον εαυτό σου, που κατέχεις μια ομάδα που δεν εκτιμας και δεν σέβεσαι. Επειδή είσαι επικίνδυνα άσχετος, διάβασε και μελέτησε, τι εστί ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ στο αθλητικό στερέωμα της χώρας.
Σάκη Καλογερόπουλε, καλύτερα να έβαζες τα 500 ευρώ που επαιξες στοίχημα την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, κατα δήλωση σου, στην ομάδα και να έκλεινες κάποια οικονομική τρυπα, από τις τόσες που δημιούργησες.
Σάκη Καλογερόπουλε, κατηγόρησες τον κόσμο της Πάτρας, ότι δεν στηρίζει την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ. Δεν θέλει πολύ μυαλό, οτι ο κόσμος δεν στηρίζει ΕΣΕΝΑ.
Σάκη Καλογερόπουλε, έφερες κάποιον Δημητρίου. Δεν ήξερες, δεν ρωταγες;
Απάλλαξε μας, απο την οποία παρουσία σου και τράβα στο καλό. Έβγαλες γραπτή δήλωση οτι δεν αντέχεις οικονομικά να συνεχίσεις. Με ζητιανιά, δεν μπορείς να κατέχεις ΓΩΝΙΑ ΜΑΓΑΖΙ.
Μπαμπάκι, ο δρόμος σου...
Έχουμε ενδιαφέρον, απο Πατρινό επιχειρηματία. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ευπρόσδεκτος. Υπάρχουν, όμως, απορίες σχετικά με τον τρόπο. Δεν έχει ακούσει κανένας, κάποιο πλάνο. Δεν ξέρει κανείς, αν υπάρχει μόνιμη πηγή χρηματοδότησης. Δημοσιογραφικά κλείνονται Γενικοί Αρχηγοί και προπονητές, χωρίς να έχει συμφωνηθεί η παραχώρηση του management, έστω.
Αυτήν την κρίσιμη στιγμή, δεν χρειάζονται επιπολαιότητες αλλά λόγια σταράτα. Αν ευοδωθεί η συννενόηση, θα ήταν χαρά μας να ακούσουμε που θα στηριχθεί και από ποιούς, το εγχείρημα. Αγωνία μας είναι, να μην ξαναβρεθεί η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ στην ίδια κατάσταση, μετά από λίγο καιρό.
Βγήκε σε ραδιόφωνο της πόλης, παλαιός μέτοχος. Όποιος παρακολουθεί τις, κατα καιρούς, τηλεφωνικές παρεμβάσεις του, εύκολα διαπιστώνει, πόσες φορές έχει αυτοαναιρεθεί. Κάθε εξάμηνο, αλλάζει την ιστορία του. Κάποιοι, θυμόμαστε και δεν παραμυθιαζόμαστε.
Οι Σύμμαχοι, που εγκλημάτησαν με την διάθεση των μετοχών τους, κρύβονται. Ούτε ένα συγγνώμη. Ούτε μια αυτοκριτική. Ας όψεται...
Οι Σύμμαχοι, που κατέχουν απο κοινού με την Ερασιτεχνική το 67%+ των μετοχών, μάλλον παίζουν το παιδικό παιχνίδι, "Αγαλματάκια ακουνητα". Δεν έχουν καμία διαφορά, από αυτούς που παραχώρησαν μετοχές, με προσύμφωνο. Έχουν το ίδιο μερίδιο ευθύνης και αυτοί.
Η Ερασιτεχνική, στον κόσμο της. Δεν ξέρει με ποιούς συναντιέται, ούτε γιατί συναντιέται. Περιμέναμε, αυτην την κρισιμη στιγμή κάποια σοβαρότητα. Φευ...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου