“4th Annual Capital Link Cyprus Shipping Forum” Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020


Για τέταρτη συνεχή χρονιά ηCapitalLink διοργανώνει στην Κύπρο το Ετήσιο CapitalLinkCyprusShippingForum.
 Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθείστο ColumbiaPlazaστη Λεμεσό, υπό την Αιγίδα της ΚυπριακήςΔημοκρατίας και της Υφυπουργού Ναυτιλίας της Κύπρουκαι με την ΚύριαΧορηγία και Συνεργασία της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών (Cyprus Union of Shipowners).


Το Συνέδριο στοχεύει στη προώθηση:
·       της Κυπριακής ναυτιλίας
·       της Κυπριακής σημαίας η οποίαέχει αναγνωρισθεί διεθνώς ως σημαία ποιότητας και ασφάλειας
·       της Κύπρου ως ναυτιλιακού, ενεργειακού και διαμετακομιστικού κόμβου καθώς και ως επενδυτικού και επιχειρηματικού προορισμού

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι το Συνέδριο αυτό προσελκύει στην Κύπρο από το εξωτερικό ανώτατα στελέχη της διεθνούς ναυτιλιακής, χρηματοπιστωτικής αγοράς και επενδυτικής κοινότητας που ανταλλάσουν απόψεις με τους Κυπρίους ομολόγους τους.

Το Συνέδριο πλαισιώνουν με την ενεργό συμμετοχή τους σημαντικοί εκπρόσωποι της Διεθνούς και Κυπριακής πλοιοκτησίας, της Κυπριακής Κυβέρνησης, Εταιριών Διαχείρισης πλοίων (shipmanagementfirms), Τραπεζών, τέσσερις από τους σημαντικότερους διεθνείς νηογνώμονες και άλλοι σημαντικοί παράγοντες της ναυτιλίας.

Τα θέματα που θα καλυφθούν αφορούν, τις πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις στις ναυτιλιακές, χρηματοπιστωτικές και κεφαλαιακές αγορές, τις γεωπολιτικές εξελίξεις, καθώς και την τεχνική και εμπορική διαχείριση  του στόλου. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος για συμμόρφωση με το νέο περιβαλλοντολογικό κανονιστικό πλαίσιο, καθώς και στην εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών.

Κεντρική ομιλήτρια του Συνεδρίου είναι ηκα. Νατάσα Πηλείδου, Υφυπουργός Ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 
Ο κ.Κωνσταντίνος Ηροδότου, Διοικητής τηςΚεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας θα είναι ο Κεντρικός Ομιλητής των απογευματινών ενοτήτων.
 

Με έδρα τη Νέα Υόρκη και παρουσία στο Λονδίνο, την Αθήνα και το Όσλο, η CapitalLink δραστηριοποιείται από το 1995 στον τομέα των Επενδυτικών Σχέσεων και Επικοινωνίας. Η CapitalLink εξειδικεύεται στο χώρο της Ναυτιλίας, των εμπορευμάτων, της ενέργειας, των MLP, των κλειστών κεφαλαίων, και των ETF. Είναι μέλος του χρηματιστηρίου ναύλων Λονδίνου και συνεργάζεται με το χρηματιστήριο με της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, το NASDAQ και άλλες διεθνείς οργανώσεις και βιομηχανικές ενώσεις στους τομείς ενδιαφέροντος της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου