ΠΑΤΡΑ / ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ : Γιορτή στην Πλαζ-Πλήθος στις δράσεις του 55ου Κρυμμένου Θησαυρού





Τα πρώτα παιχνίδια πλατείας του 55ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού έδωσαν την αφορμή για μια ξεχωριστή μέρα γεμάτη Καρναβάλι δίπλα στη θάλασσα, στην ηλιόλουστη Πάτρα.
Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στην Πλαζ και έζησαν μία μεγάλη καρναβαλική γιορτή.






Εκεί, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας και η Οργανωτική Ομάδα του φετινού παιχνιδιού (πλήρωμα 222) υποδέχθηκαν καρναβαλιστές και μη, για μία μέρα διασκέδασης και… πλήρους απασχόλησης.
Τηρώντας τις "παραδόσεις" τα πληρώματα που συμμετέχουν στον Κρυμμένο Θησαυρό, διαγωνίστηκαν στα 5 παιχνίδια της φάσης πλατείας «Τσα πρρρρρ», ενώ οι επισκέπτες παρακολούθησαν και συμμετείχαν  στις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιούνταν από την Κοινωφελή Επιχείρηση στους χώρους του πρώην camping του ΕΟΤ. Στην ξεχωριστή αυτή γιορτή εμφανίστηκε και η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 Μαρία Κυριακοπούλου.
Στις παράλληλες δράσεις εντάχθηκαν συναυλία του συγκροτήματος Trashformers και Παιχνίδια από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πάτρας με τίτλο «Παιχνίδια για παιδιά από παιδιά».
Oι Τrashformers που δημιουργήθηκαν στην Πάτρα το 2004, θα παρουσιάσουν ένα live show με χορευτικά, τραγούδι και performances επιφυλάσσοντας μια συνολική εμπειρία ακομπλεξάριστης διασκέδασης Ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα βγαλμένο από τα 80s-90s-00s που ξεχειλίζει διασκέδαση!
Στις εκδηλώσεις συμμετείχε και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου «Ιάσων» με μια δράση-έκπληξη.
Επίσης λειτουργούσε πωλητήριο αναμνηστικών του Πατρινού Καρναβαλιού, ενώ υπήρχε κινητή μονάδα αιμοδοσίας για όσους ενδιαφέρονταν να προσφέρουν αίμα στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου.
Παράλληλα η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας φιλοξενώντας τους επισκέπτες και τους καρναβαλιστές προσέφερε καφέ, γλυκά, αναψυκτικά, παγωτά, σνακς και μπύρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου