ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ : Συνελήφθησαν τρεις για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών


Οι δράστες είχαν διαπράξει την τελευταία εβδομάδα τέσσερις κλοπές σε οικίες αφαιρώντας περίπου (7.500) ευρώ, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα
  Συνελήφθησαν, χθες, το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 23, 17 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Ειδικότερα, οι δράστες, ενεργώντας από κοινού από την 11-2-2020 μέχρι και την 15-2-2020, είχαν διαπράξει συνολικά τέσσερις κλοπές σε οικίες στο Μεσολόγγι, κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (7.290) ευρώ, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και ένα βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο, συνολικής αξίας (2.500) ευρώ.
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου εντόπισαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο από τους δράστες, και ενημέρωσαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου.
Σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα και στους δράστες, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν κοσμήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των τριών δραστών παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου βρήκαν και κατέσχεσαν μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων και αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου