ΠΑΤΡΑ : «ΤΣΑ ΠΡΡΡΡΡ»: ΜΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ 55ου ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

Τα πρώτα παιχνίδια πλατείας του 55ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού πάνε στην Πλαζ, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10.55πμ.
 
Εκεί, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας και η Οργανωτική Ομάδα του φετινού παιχνιδιού (πλήρωμα 222) θα υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους, καρναβαλιστές και μη, για μία μέρα διασκέδασης και… πλήρους απασχόλησης.
Τηρώντας τις “παραδόσεις” τα πληρώματα που συμμετέχουν στον Κρυμμένο Θησαυρό, θα διαγωνιστούν στα 5 παιχνίδια της φάσης πλατείας «Τσα πρρρρρ», ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιούνται από την Κοινωφελή Επιχείρηση στους χώρους του πρώην camping του ΕΟΤ.
Στις παράλληλες δράσεις εντάσσονται συναυλία του συγκροτήματος Trashformers και Παιχνίδια από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πάτρας με τίτλο «Παιχνίδια για παιδιά από παιδιά». Oι Τrashformers θα παρουσιάσουν ένα live show με χορευτικά, τραγούδι και performances δημιουργώντας μια συνολική εμπειρία ακομπλεξάριστης διασκέδασης Ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα βγαλμένο από τα 80s-90s-00s που ξεχειλίζει διασκέδαση! Στις εκδηλώσεις στην πλαζ συμμετέχει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου «Ιάσων» με μια δράση-έκπληξη.
Θα λειτουργήσει πωλητήριο αναμνηστικών του Πατρινού Καρναβαλιού, ενώ θα υπάρχει κινητή μονάδα αιμοδοσίας για όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου.
Παράλληλα η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας φιλοξενώντας τους επισκέπτες και τους καρναβαλιστές θα προσφέρει καφέ, γλυκά, αναψυκτικά, παγωτά, σνακς και μπύρα.
Σας περιμένουμε από τις 10:55 το πρωί για να περάσουμε μία Κυριακή γεμάτη… Καρναβάλι! Μια καρναβαλική γιορτή δίπλα στη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου