ΠΑΤΡΑ : Στιγμιότυπα ...και η Μεγίστη αστοχία

απο την τελετή ονοματοδοσίας  του κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι σε «Κώστας Πετρόπουλος» που διοργανώθηκε από το ΠΕΑΚ για να τιμηθεί ο μεγάλος Πατρινός μπασκετμπολίστας.


















Η Πάτρα τίμησε τον Κώστα Πετρόπουλο

Ιδού τι έγραψε ο Τάσσος Σταθόπουλος στό sportin:  

"Μια οφειλόμενη τιμή έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου (1/2), με την τελετή ονοματοδοσίας του κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι.

Η εγκατάσταση ονομάζεται πια «Κώστας Πετρόπουλος» σε μια ελάχιστη ανταπόδοση της πόλης στον άνθρωπο που έκανε τους Πατρινούς να αγαπήσουν το μπάσκετ.
Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας συγκινημένος είδε παρόντες στην εκδήλωση δεκάδες φίλους μα και αστέρια του αθλήματος, όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης, Παναγιώτης Φασούλας, Γιάννης Ιωαννίδης, Νίκος Φιλίππου, Φραγκίσκος Αλβέρτης, αλλά και οι Κώστας Πελετίδης, Νεκτάριος Φαρμάκης κ.ά.
Θυμίζουμε ότι η ονοματοδοσία του γυμναστηρίου, βασισμένη σε μια ιδέα του Κώστα Καλπουζάνη, ήταν πρωτοβουλία της διοίκησης Κανελλάκη σε συνεργασία με τον π. υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη και υλοποιήθκε από τη σημερινή διοίκηση του Νίκου Παπαδημάτου.
ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ
Μελανό σημείο της εκδήλωσης η ώρα που έγινε, 6μ.μ. του Σαββάτου. Και τούτο γιατί ομάδα στην οποία αναδείχθηκε και την οποία δόξασε και δοξάστηκε ο Κώστας Πετρόπουλος, ο Απόλλωνας αγωνιζόταν την ίδια ώρα σχεδόν, στις 5 το απόγευμα κόντρα στον Οίακα Ναυπλίου. Και μετά είχε την εκδήλωση κοπής της πίτας του, ούτε επίτηδες να γινόταν...
Η εκπρόσωπος της πόλης στην Basket League αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Προμηθέας, αγωνίστηκε επίσης την ίδια ημέρα στις 5.45 το απόγευμα, κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου.
Με λίγα λόγια: Η κορυφαία αθλητική φυσιογνωμία της Πάτρας τιμήθηκε την ίδια ώρα  που οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της πόλης, επί της ουσίας όλο το πατραϊκό μπάσκετ, είχαν υποχρεώσεις!!! Και φυσικά πάρα πολύς κόσμος πήγε σε "Τόφαλος" και "Περιβόλα", οι αθλητές, οι παράγοντες, οι προπονητές και οι φίλαθλοι που θα έπρεπε να βρίσκονται στο Κουκούλι, δεν ήσαν.
Μεγίστη αστοχία..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου