ΠΑΤΡΑ : Μια ζωή προσφορά στην Παιδεία- Η Παναθηναϊκή Πατρών τίμησε τον καθηγητή Γιάννη Ματσούκα

Μια ζωή προσφορά στην Παιδεία- Η Παναθηναϊκή Πατρών τίμησε προχθές τον καθηγητή Γιάννη Ματσούκα σε μια επιτυχημένη εκδήλωση

Aπό την σημερινή έντυπη έκδοση της Γνώμης
Η Παναθηναϊκη Οργάνωση Γυναικών - Παράρτημα Πάτρας, πραγματοποίησε εκδήλωση προς τιμήν του Καθηγητή Ιωάννη Ματσούκα, για την προσφορά του στην Παιδεία, την Έρευνα και την Κοινωνία, προχθές το απόγευμα, στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Αστήρ».




 
BERGH 2.JPGΗ εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και με θέμα «Καθηγητής Γιάννης Ματσούκας: Μια ζωή προσφοράς στην Παιδεία».
Την απονομή έκανε η Πρόεδρος της Πανελλαδικής Παναθηναϊκής Οργάνωσης Μαρία Γιαννίρη μαζί με την πρόεδρο του Παραρτήματος Πάτρας, της Παναθηναϊκής Οργάνωσης και Σχολάρχη του μεγαλύτερου Εκπαιδευτικού Οργανισμόυ της Δυτικής Ελλάδας "ΒΕΡΓΗ", Λέτα Βέργη. 
BERGH.JPGΣτην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο 14’ με αναφορά στην Επιστημονική και Ακαδημαϊκή Αριστεία του ΜΠΣ Ιατρική Χημεία και τη συμβολή του στην αναβάθμιση της Παιδείας.
Για τον καθηγητή μίλησαν επίσης ο τ. Πρύτανης Παν/μου Πατρών, Γιώργος Παναγιωτάκης, ο έγκριτος γλύπτης, Ευστάθιος Λεοντής, και η Διδάκτωρ Θεοδώρα Κατσίλα.
BERGH 3.JPGΕπίσης προβλήθηκε βίντεο από τον π. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Ιωάννη Γεροθανάση για την προσφορά στην Παιδεία του ΜΠΣ Ιατρική Χημεία του Πανεπιστημίου Πατρών του οποίου είχε την τιμή να είναι ο Εμπνευστής και Ιδρυτής, ενώ τον συντονισμό έκανε η δημοσιογράφος Ελένη Βασιλοπούλου
Κλείνοντας την ομιλία του ο κος Ματσούκας, είπε: Ευχαριστώ την Πανελλαδική Παναθηναϊκή Οργάνωση Γυναικών, Παράρτημα Πάτρας,  για την οργάνωση της εκδήλωσης, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την συνεργασία και την υποστήριξη και την τοπική κοινωνία για την αθρόα προσέλευση και το ενδιαφέρον για την έρευνα».

Eκπρόσωποι αρχών και φορέων και μέλη της Παναθηναϊκής Οργάνωσης καταχειροκρότησαν τον τιμώμενο για την συμβολή του στην έρευνα για την αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά πλάκας

O κ. Ματσούκας ευχαρίστησε την κυρία Βέργη και τον κ. Λεοντή για τα τιμητικά λόγια στο πρόσωπό του

Δυναμική η παρουσία των γυναικών στην προχθεσινή εκδήλωση που διοργάνωσε το τοπικό παράρτημα της Παναθηναϊκής Οργάνωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου