ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ / ΠΑΤΡΑ : Γνωριμία με τον Αθλητισμό - Συνοδευτικά μέτρα ΤΕΒΑ



Με στόχο την ανάδειξη της σπουδαιότητας του αθλητισμού για τη ψυχική και τη σωματική υγεία, αλλά και την κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας υποστηρίζει έμπρακτα περισσότερα από 150 παιδιά απόρων οικογενειών, ωφελούμενων του ΤΕΒΑ στο πλαίσιο των Συνοδευτικών  Μέτρων του προγράμματος, προκειμένου να γνωρίσουν το άθλημα που αγαπούν, μέσα από οργανωμένα προγράμματα.


Το κόστος συμμετοχής στα αθλητικά προγράμματα για χρονικό διάστημα 4 μηνών θα καλύψει η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, ως Επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Αχαΐας, στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος ΤΕΒΑ/ FEAD (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους). Σε περίπτωση που το ενδιαφέρον των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ ξεπεράσει την δυναμικότητα του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί επιλογή με βάση τις διαθέσιμες θέσεις «φιλοξενίας» των φορέων.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι φορείς του αθλητισμού (Σωματεία, Σύλλογοι, Ακαδημίες) Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Υδατοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης και Taekwondo της Π.Ε. Αχαΐας, να δηλώσουν συμμετοχή στην υλοποίηση του προγράμματος. Κάθε Σύλλογος μπορεί να συμμετέχει με δυο (2) έως οκτώ (8) θέσεις στο τρέχον πρόγραμμά του για τα παιδιά των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ που θα επιλέξουν το άθλημα της αρεσκείας τους. Στη δράση θα συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι αθλητικών φορέων και προπονητές, που επιθυμούν να λάβουν πληροφορίες και να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής για να υποδεχτούν τα νέα μέλη, μπορούν να απευθύνονται για διευκρινίσεις και πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2613-620.763 (κα Χαιρέτη Μαρία-Μαρίνα) καθημερινά 9.00 π.μ.-1.00 μ.μ. έως και την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου