ΠΑΤΡΑ : Μεταβιβάστηκε η Παναχαϊκή

Στις 11 το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 από τον Σάκη Καλογερόπουλο στον Πατρινό επιχειρηματία Γιώργο Μπάρλο.
Προς ανακούφιση των χιλιάδων φίλων της ομάδας, όλα πήγαν κατ' ευχήν και μια νέα εποχή αρχίζει για τους «κοκκινομαυρους»
Η διαδικασία ήταν εξονυχιστική και διήρκησε 6 ώρες!
Τώρα αναμένονται δομικές αλλαγές σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.Παρόντες ήταν, εκτός των Καλογερόπουλου και Μπάρλου, οι νομικοί τους σύμβουλοι, Χάρης Γρηγορίου και Κώστας Κρεμμύδας, ο Βαγγέλης Γέμος, συνεργάτης του Σ. Καλογερόπουλου και ο Λάζαρος Σιδηρόπουλος, εκ μέρους του Σπύρου Δήμου.

 Νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.
Τα ηνία της Παναχαϊκής ανέλαβε κι επίσημα ο Γιώργος Μπάρλος, ο οποίος παραχώρησε και συνέντευξη Τύπου όπου ανακοίνωσε πως νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Πρέπει να είμαστε πάρα πολλοί προσεκτικοί γιατί ο κόσμος απαιτεί. Παίρνουμε μια ομάδα διαλυμένη. Δεν υπάρχει αρχή και τέλος σε αυτά που έχουμε δει στα χαρτια. Από το μηδέν ξεκινάμε να στήσουμε την μεγάλη Παναχαϊκή. Δεν αρκούν τα χρήματα όπως είδατε και με τις προηγούμενες διοικήσεις. Αν φτιάξουμε την δομή, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε σε όλους τους ανθρώπους που θα εμπλακούν ποιος θα είναι ο ρόλος τους.
Δεν θέλουμε να υποσχεθούμε τιποτα γιατί ο ο δρόμος είναι γεμάτος αγκάθια. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο τι θέλουμε να κάνουμε και αυτό είναι πολύ απλό. Θέλουμε να εξυγιανουμε την ΠΑΕ. Εγώ και ο κύριος Δήμου νιώθουμε υπερήφανοι για αυτό που έχει δημιουργηθεί μέχρι στιγμής. Τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την δομή, θα είναι πρόσωπα από την πόλη, αγαπητά σε αυτήν. Θα κριθούμε. Όλα θα κριθούν εκ τους αποτελέσματος. Παραλαμβάνουμε καμμένη γη, κάτω από το μηδέν. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και πιστεύουμε πολύ γρήγορα θα έρθει η κανονικότητα.
Το 62% είναι θέμα νομικό. Θα μεταβιβαστεί άμεσα. Ο κύριος Οφρυδόπουλος αναλαμβάνει προπονητής. Θα γίνουν τροποποιήσεις. Προτιμώ σαν Γιώργος Μπάρλος ο κόσμος να μην ασχοληθεί με τα οικονομικά και τα χρέη. Υπάρχει διοίκηση και είναι αρμόδια. Οι παίκτες παίζουν μπάλα. Οι φίλαθλοι είναι για να είναι κοντά. Θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Τελείωσε η αποχή των παικτών, θα εξοφληθούν όπως και το διοικητικό προσωπικό, ενώ θα βρεθούμε με προμηθευτές για να συμφωνήσουμε τον τρόπο κάθαρσής τους. Ανταποδοτικά θα γίνουν συμφωνίες. Δεν υπάρχει εμπορικό τμήμα. Υπάρχει ραντεβού σήμερα με τον κύριο Σεμιτέκολο γιατί υπάρχει οφειλή. ΠΑΕ και Ερασιτεχνική είναι κομμάτια αλληλένδετα, και πρέπει να έχουν κοινή συμπόρευση. Έγινε επαφή με τους οργανωμένους φιλάθλους ώστε να μας εκθέσουν στο προβλήματα τους και να τους ξεκαθαρίσουμε τον σκοπό της ύπαρξης μας στον σύλλογο. Αυτό έγινε σήμερα παρουσία του κυρίου Δήμου. Όλοι μαζί πρέπει να το στηρίξουμε όλο αυτό. Ο καθένας από την πλευρά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου