ΗΛΕΙΑ : Κινητοποίηση των ΤΟ Αχαϊας και Ηλείας του ΚΚΕ στον κόμβο Βάρδας


Πραγματοποίηθηκε την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου το πρωί η κινητοποίηση των ΤΟ Αχαϊας και Ηλείας του ΚΚΕ στον κόμβο Βάρδας με τη συμμετοχή δεκάδων μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Για πάνω από δύο ώρες οι συμμετέχοντες ενημέρωναν τους διερχόμενους οδηγούς και συνεπιβάτες για τις θέσεις του ΚΚΕ που αφορούν την ανάγκη δημιουργίας του οδικού άξονα Πάτρας – Πύργου – Τσακώνας, άμεσα, χωρίς διόδια και με προστασία του περιβάλλοντος. 


Στην κινητοποίηση παρεβρέθηκαν το μέλος της ΚΕ και Βουλευτής Αχαϊας  του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, το μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δ. Ελλάδας Δημήτρης Τζαβάρας και πολυμελής αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής Πάτρας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη.
Οι ΤΟ με την παρουσία τους εκεί απαίτησαν:
·      "   Να υπάρξει νέα χάραξη με σεβασμό στους υπάρχοντες οικισμούς και το περιβάλλον, παρακάμπτοντας τους οικισμούς νότια της Πάτρας και τη λίμνη Καϊάφα
·         Να καταργηθούν όλα τα διόδια στους οδικούς άξονες όλης της χώρας και να γίνουν όλα τα έργα υποδομής λαϊκή περιουσία, ώστε να κυκλοφορεί ελεύθερα και με ασφάλεια ο λαός, χωρίς να πληρώνει χαράτσια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου