ΠΑΤΡΑ : Λαχειοφόρος αγορά για τη στήριξη της Κοινο_Τοπίας Ένα συλλεκτικό MALT SCOTCH WHISKY για κάποιον τυχερό


 Η Επιτροπή εκδηλώσεων της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr θέλοντας να ενισχύσει τις προσπάθειες της οργάνωσης που στόχο έχουν τη στήριξη της λειτουργίας του νέου στεκιού για τις δραστηριότητες του συλλόγου διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά.
Με το συμβολικό ποσό της δωρεάς 1€ μπορεί κάποιος να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή μπαίνοντας σε κλήρωση για ένα συλλεκτικό malt scotch whisky 10 ετών με το συνοδευτικό έντυπο αυθεντικότητας. Και παρά το ότι θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει το δώρο ανδρική υπόθεση… η μοναδική απόλαυσή του είναι πρόκληση για κάθε ουρανίσκο.

Το ποτό της Balvenie Distillery 10 years Founders Reserve που θα κληρωθεί αξίας 200€, είναι προσφορά στελέχους της Κοινο_Τοπίας και ανήκει στην κατηγορία των malt scotch whisky.

 Ως malt whisky ορίζεται ένα ουίσκι το οποίο παράγεται από βυνοποιημένο κριθάρι, δηλαδή από κριθάρι που έχει βγάλει μια μικρή φύτρα. Αν προσθέσουμε και τη λέξη single, η αναφορά παραπέμπει σε ένα ουίσκι το οποίο παράγεται από βυνοποιημένο κριθάρι και στην τελική του σύνθεση συμμετέχουν μόνο ουίσκι που προέρχονται από το ίδιο αποστακτήριο. Εδώ, αξίζει τον κόπο να κάνουμε μια διευκρίνιση και να πούμε ότι ένα απλό malt ουίσκι είναι πάντα ένα μείγμα από διαφορετικά (πάντα malt) ουίσκι, τα οποία δεν είναι υποχρεωτικό να προέρχονται από το ίδιο αποστακτήριο. Πέραν, όμως, από αυτές τις προδιαγραφές, ένα malt ουίσκι για να θεωρείται single οφείλει να έχει τουλάχιστον 8 χρόνια ωρίμανσης σε βαρέλι. Η ιστορία των malt ουίσκι έχει την αφετηρία της στον 15ο αιώνα. Δικαιολογημένα, ο συναρπαστικός και πολύπλοκος χαρακτήρας τους άρχισε να αποκτάει ολοένα και μεγαλύτερο κοινό. Τα single malt έγιναν η επιλογή για κάτι πιο σοφιστικέ, πιο ιδιαίτερο και πιο classy. Μια βόλτα σε επιλεγμένα μπαρ θα δείτε να φιγουράρει στα ράφια, μια μεγάλη ποικιλία από single malts και πολλούς από τους θαμώνες να τα επιλέγουν συνειδητά, για την εκλεπτυσμένη απόλαυση και την εμπειρία που προσφέρουν.

Για όσους θα ήθελαν να στηρίξουν την προσπάθεια δοκιμάζοντας παράλληλα την τύχη τους μπορούν να επισκεφθούν τον πολυχώρο της Κοινο_Τοπίας Καραϊσκάκη 153, ισόγειο (μεταξύ Πατρέως και Γεροκωστοπούλου) Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 11πμ-2μμ και Πέμπτη, Παρασκευή 7-9μμ ή μας βρουν στις δράσεις και εκδηλώσεις της οργάνωσης Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2615.002009 ή στείλτε στο info@koinotopia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου