ΠΑΤΡΑ : Patras Stratego Team τουρνουά Open

Λίγο πριν το σπουδαίο διεθνές τουρνουά Patras Battles 2020 οι παίκτες της Patras Stratego Team προετοιμάζονται μέσω του τουρνουά Open που θα πραγματοποιηθεί στο Poolevard (Αγ.Νικολάου 56) το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 10:00.
Το τουρνουά είναι φυσικά ανοικτό για όλους τους ενδιαφερόμενους δίνoντας τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο αγωνιστικό Stratego. Αναμένεται να πραγματοποιηθούν 5 γύροι αγώνων ακολουθώντας το ελβετικό σύστημα διεξαγωγής Swiss Perfect και σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (ISF).
Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές μέχρι τη Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και γίνονται τηλεφωνικά στο 6984128413 ή 6982221639 είτε μέσω email στο patras.stratego@gmail.com. Σημειώνεται ότι οι φίλοι της Patras Stratego Team μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της ομάδας patrasstratego.gr καθώς και από την σελίδα μας στο Facebook.
Για την οργάνωση των δράσεων συμβάλλουν σημαντικά τα καταστήματα παιχνιδιών “efantasy.gr”, οι εκδόσεις “το Δόντι”, το café “το Νέον”, το coffee-snack & food “NN Double Shot”, το φωτοτυπικό κέντρο “copy25” και το café-μπιλιάρδο “Poolevard”.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι το “IONIAN TV”, ο “Wave97.4”, το “Τέταρτο-tetartopress.gr”, ο “kirix.gr”, το “Tempo24.gr”, η “VPRESS”, η “Match Αχαΐας”, ο “dytikosaxonas.gr” και τα “DytikaNea.gr”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου